torsdag 21. januar 2016

Toppe petunia

Jeg har aldri sådd Petunia før. Når planten vokser til må du huske og toppe slik at den blir kraftig. Topping og gjødsel innlegg 25. Flere resultater fra forum.


Vakker og riktblomstrende sort med hardføre blomster i en herlig farge.

Vokser først litt opprett, men får med tiden . Lurer kort og godt paa om jeg skal gjoere det samme med petunia som med pelargonium, nemlig klippe den ned etter den har faatt noen . Pinsering av sommerblomster 18. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Toppe Gartneri er et lokalt gartneri i Åsane, med produksjon av juleblomster og.


Petunia i selskap med Villgeorginer - og alle drømmer om et liv utenfor. Slik gjør du det: Knip av blomstene helt ned til neste .

Første gang jeg sådde petunia fra frø. Har du lyst på tette planter med ekstra mange blomster? Jag toppar alltid mina petunior för att få dem kraftiga och fina.


Detta gör jag när de fått ca tre varv med blad. Toppa då det översta blad lagret. Begreper som prikle, toppe , forkultivere, lysgro osv var ikkje. I februar blir de første stiklingene satt i jorda.


Når de små plantene har vokst litt, blir de toppet. Da kuttes den øverste delen av stilken rett av. Petuniaene og georginene toppet jeg for en ukes tid siden, så de. Lys rosa Petunia , og Margeritter. Nydelig Petunia Lys Rosa og hvit, 2-.


Välkänd utplanteringsväxt som passar i balkonglådor, krukor och. För buskigare plantor, toppa 1-veckor efter omplantering. Flittig lise, Petunia , Tagetes, erteblomster og mange fler, har godt av litt frisering.

En älskad eller hatad sommarblomma? Att det finns blomknoppar på varje stjälk hindrar inte från att toppa. Køb Desigual Ts Petunia (Tiza) hos Boozt. Vi har et stort sortiment fra alle de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg