mandag 25. januar 2016

Black and decker kantklipper tråd

Teleskopskaft for at den skal passe alle. Black And Decker - 3INPlenklipper til gresstrimmer - CM100. Trimmertråd på spole ferdig til bruk. Du kan linda på ny tråd på en tom spole. P En gresstrimmer er det perfekte verktøyet når du skal trimme kantene av plenen.


Automatisk trådmatingsystem. Jeg er vant med kantklipper med tråd , og synes kniv ser for spinkelt ut. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper , eller gresstrimmer som de også kalles.


Her prøvde vi to ulike modeller, den ene med tradisjonell tråd , og den andre med en. TRÅD FOR GRESSTRIMMER 6MMX25M. Batterilader Volt LI-ION for Garden kantklipper. Deksel for trådspole gresstrimmer.


Sammenlign tilbud på Black decker gresstrimmer i kategorien Motoriserte hageredskaper fra en rekke. Der det var mulighet til å skifte mellom enkel og dobbel tråd , testet vi begge deler. Vi testet også trimmerne med. Kanthjul gjør kantklippingen enklere. HDL liner følger me benyttes for tykt -tungt og fuktig gress.


Tråd til gresstrimmer tidligere svensk mobiltelefonselskap trefigurer på radøy. Fikk feilinformasjon på Maxbo Alnabru og endte med å kjøpe feil tråd , dra til hytta på en øy, den passet ikke . Du finder også trimmertråd blandt græstrimmerne, som du kan købe separat. Les også vår test av Bosch ART LI kantklipper. Lengden på trimmetråden er m. Jeg har en Stil med et Civac hoved der sætter man en tråd i af gangen den er mm i dia og købes på rulle så . Denne græstrimmer er udstyret med et dobbelt tråd -skæresystem, hvilket.


Vent til den roterende tråden er stanset helt før du berører denne. Tråden fortsetter å rotere etter at motoren er slått av og. Pass på at du bruker riktig type trimmertråd.


Trådmatad , Justerbar läng Vridbart trimhuvud. De, der har knive fremfor tråd , er dog en tand bedre til kraftigt ukrudt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg