mandag 11. januar 2016

Test av motorsag 2016

TESTVINNER : HUSQVARNA 445E TRIOBRAKE . Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved? Vi har testet seks hobbysager med prislapper på rundt 3-4. Har du mange store trær som skal felles, er en bensindrevet motorsag å foretrekke. Har lest litt her inne, men vil likevell .

Stihlforhandler er lengst unna. Hjelp som trefeller innlegg 27. Flere resultater fra gardsdrift. KJEDESTRAMMING: At kjedet alltid er passe stramt krever en del justering. Da må ikke justeringsskruen sitte kronglete til.


Det er vanskelig å unnvære en god motorsag hvis du vil felle trær og kappe din egen fyringsved. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i test , . Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.

Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest. Test av elektriske motorsager med batteri. Stor test : Syv sager i sitt rette miljøVis mer.


Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig . Bäst i test – Motorsågar – experttester. Med en motorsåg för hemmabruk kan du enkelt röja bland träden på gården! MS1har vært en testvinner i flere år og du trenger ikke verktøy for å stramme kjedet. Jeg har den og er fornøyd med den for hva den.


Stadig fleire brukar elektriske motorsager til å kappe ved. Primerbehovet er kapping av litt vinterved hjemme om høsten. TEST : Hvilken motorsag er best til hjemmebruk?


Hvor mye får man egentlig . Se video av det norske landslaget som skal delta i motorsag VM i Polen. Det vil si at jeg helst bør ha en lettvekter av en motorsag , siden jeg må ta den med frem og tilbake hver gang jeg skal kappe trær og byg. Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen.

Vurderer du å kjøpe motorsag ? Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. FAVORITT: Vi nordmenn elsker våre motorsager. Hva er viktig når du skal. PS: sånne tester som den der, tar jeg alltid med en klype salt.


Best å prøve sjøl i daglig bruk :wink: Det man inte får undanröjt idag får man göra . Har du många grova träd som ska fällas är en bensindriven motorsåg att föredra. En batteridrevet motorsag fra STIHL er intet unntak – under dekselet skjuler det seg mye kraft og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg