onsdag 27. januar 2016

Duftposer til skap

Velduftende duft poser som gir en frisk duft i både skuffer og skap , eller i kofferten på reisen. Legges blant klær og lintøy i skapet eller i bilen som luftfrisker. Duftposer Lavendel, stk.


Spar plass i skuffer og skap ! Frisk opp hjemmet med deilige duftlys, duftposer og romspray fra Laura Ashley.

Spre godlukt med en gjennomtenkt plassering av duftposen. Disse kan man henge i skap og legge i skuffer for å impregnere klærne dine med en deilig duft, men også for å unngå at for eksempel insekter . Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, bart og hudpleie. Selvsagt kan jeg forsøke å sy duftposer og legge f. Hvordan få god lukt i klesskapet?


Lukter skap av klærne mine.

Malt furuskap, når blir lukta borte? Flere resultater fra forum. Da jeg var liten hadde jeg alltid masse duftposer i klesskapet mitt. Håndbroderte, med silkesløyfer og lavendel.


Vi har trendsettende møbler i fibersement og. En tørket kvist av abrodd eller sar, eller et lite glass med allehånde, var naturlige innslag i et velordnet garderobeskap. Duftkonvolutt fra franske Le Blanc med lavendelduft.


Gi klesskapet eller kommodeskuffen din en forfriskende duft av levendel. Har vasket skapet flere ganger, uten at det har hjulpet. Jeg la inn noen duftposer med lavendel, og nå lukter klærne ingenting.


HOT Wardrobe fragrance fra Karmameju er duftposen fylt med rene eteriske oljer, som kan brukes i skap , skuffer, i bilen eller andre steder hvor det trengs til en . Blomstene ble tradisjonelt lagt i duftposer som ble plassert i tøy skapene , . Scent - Black lavender duftpose av silke. Lekre broderte duftposer , såpe esker med deiligduftende. Vakre duftkonvolutter som gir en fantastisk aroma.


De er ideelle til rommet, skuffer, skap , støvsuger og i bilen.

Konvolutten inneholder naturlige korn som er tilsatt . Skapet med det møllspiste ullplagget bør tømmes og støvsuges grundig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg