fredag 22. januar 2016

Rosa brudeslør staude

Dette er en ettårig sommerblomst, til forskjell fra avskåren brudeslør som er en staude. Placer brudeslør i en kalkrig jord og et solrigt sted med god plads omkring sig. Derfor kan du i dag plante stauder , herunder også brudeslør , ud hele året rundt – så længe at jorden ikke er. KRUKKEROSE ROSA CASTLE COLLECTION MIX.


Med sin overflod av små, rosa blomster er det en meget attraktiv snittblomst. Den er også dekorativ i bedet, der den er luftig og fyldig som en rosa sky.

En staude er en flerårig plante der plantedelene over jorda visner ned om vinteren. Lav putedannende staude for. Hvitt bed - forslag til planter?


Bunndekkere til klematis og roser innlegg 3. Flere resultater fra forum. Jeg kjøpte en stor og frodig rosa brudeslørplante på forsommeren, delte. Lyskrav: sol Farve: rosa , fyldt Højde: 1cm.


Stort udvalg af Stauder A-D.

Stauder er et fellesnavn for uteplanter som kommer igjen år etter år. Det er mange sorter å velge mellom, og ved å plante litt forskjellig, kan du lage et bed som . Stauder kan få et næsten sløragtigt udtryk i bedene, når man blander. Denne skønne brudeslør er en middeltvoksende, opret og fuldt hårdfør staude.


Den blomstrer i juli-august måned med små sartrosa blomster. Brudeslør fås i hvis og rosa. Jeg har laget en planteliste over stauder som kan blomstre sent, og så er.


Den danner blomster i rosa nuancer med et næsten antikt look. Gypsophila repens Førsteårsblomstrende staude med tidlig og rikelig blomstring. Er du blant dem som går til hagesenteret tidlig i mai, kjøper noen flotte og fargerike blomster og så blir frustrert når de dør før juni er omme?


I år er også staudene fra Oldemors hage tatt med i denne katalogen. De vil bli samlet i en egen. Hei alle sammen, her er blomstene i min hage i år. Rosa blomster i juli- august. Gammel staude tidlig peon 1. Placeres solrigt eller i halvskygge og tåler tørke.


Få inspiration til mange slags. Køb gode stauder på Lundhede.

Plantetidspunkt: september- november - Blomstringstid: sensommer. Dette er en staude , lav blomst, har veldig lik blomst som spirea ovenfor, rosa blomst. Skyggesildre - rosa blomster, ser ut som et rosa brudeslør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg