tirsdag 19. januar 2016

Tåkelys bak regler

Teknisk › Bilelektrisk Bufret 7. Er dette lovlig, eller må jeg montere tilbake det røde tåkebaklyset ? Tåkebaklys og tåkelys forran er faktisk fremdeles ekstra utstyr på mange biler. Mye rare kurs ute å går for tiden, er du i tvil så les reglene har jeg lært :D. Ved bruk av kjørelys er det ikke påkrevet at baklysene er tent.

Det er ikke tillatt å bruke nærlys i kombinasjon med tåkelys. TØNSBERG: – Flere misforstår bruken av tåkelyset bak. Mange bruker det for tidlig, sier kommunikasjonsrådgiver Jan Ivar Engebretsen i NAF . Er det noen som vet om man får feil på eu-kontroll om man ikke har tåkelys bak ? Eventuellt om det er ener eller toerfeil? Bil og tilhenger kan være utstyrt med tåkelys bak.


Vi må også ta med i vurderinga at lover og regler endres så fort at man knapt kan forvente at.

Men vet noen om man er pålagt å kjøre med tåkelys bak i dårlig sikt. Fikk 2-er feil på grunn av defekte tåkelys på eu-kontroll. Mangler: regler Bilens lys - Hva er reglene?


Auto Europe Norge Blogg blog. Blog Bufret Hva er egentlig reglene for bruk av bilens lys? Disse har tåkelys på begge sider, men bilen har kun tåkelys på en side orginalt.


Lurer litt på hvordan dette blir på EU kontroll. Lys på bilen, foran og bak , samt lysbryter. Lys som tennes bak heter baklys. Nei, i Norge står det i kjøretøyforskriftene at en bil kan ha tåkelys bak og ikke skal. Grøftelys går nok som tåkelys med tanke på regler og slikt.


Nærlys, fjernlys, parkeringslys , markeringslys , ryggelys, tåkelys og tåkebaklys virker ikke eller har skadet . EU reglene som nylig kom blitt en . Er det lov å kjøre med tåkelys fremme tilsammens med nærlys? Her er UP-sjefens lysvettregler.

Både biler med kun LED-lys foran og bak , lykter som vrir seg rundt svingen og fjernlys som blender opp og ned for egen maskin, . Bak er lyset plassert i den ene lykten. Tåkelys skal ikke brukes sammen med nærlys, punktum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg