tirsdag 19. januar 2016

Kattehalebusk

Kattehalebusk , Actinidia Kolomikta, H5. Julerose, Rød Helleborus, H4. Kuletistel, Echinops Bannaticus, H5. Tegnforklaring til tabellen finner du ved å klikke på tegnet.


En klatrende busk fra de asiatiske skoger som kan klatre opptil meter. Gress: Carex stripegress og Festuca glauca blågress. Nå håper jeg at fargen på . Kva med kattehalebusk , eller vil den dekke for mykje. Planlegger du hagearbeid i sommer? Da bør du unngå fremmede planter som kan skade norsk natur.


Vi har laget en liste med snille planter . Har dere noe å anbefale, som vokser fort? Arkitektens trøst :-) evt. La imagen puede contener: planta, flor, naturaleza y exterior. Instagram limits each post to hashtags. Køb planter online, stort udvalg af stauder, du kan bl.


Bladene begynner å bli hvite på kattehalebusk -Actiniolia kolomikta. Senere på sommeren får den rosa blader med hvit kant. Jeg veit at mange av dere som bor i de delene av landet med kaldest vinter og kortest sommer synes det er vanskelig å vite hva man skal . Bredde: Planteavstand: Voksemåte: Opprett vekst, noe forgrenet vekst. Blomster: Violettrøde blomster i lange, smale klaser.


Den rødblomstrende kattehale trives både i sumpbedet og et staudebed med en fugtbevarede jor og den tiltrækker sommerfugle og andre insekter. Familie: Euphorbiaceae - Vortemælkfamilien. VækstforBusk op til 3-meter. Blade: Store, ægformede, tilspidsede, stedsegrønne.


Clematis- Nelly Moser, Clematis - Ville de Lyon. Er hundepasser om dagen, og lite slår morgentur med en lodden, firbent venn! Sett den på en lun og solrik plass og gi den noe å klatre på og hvis du er heldig kan du kanskje høste kiwi i . Images on instagram about kattehalebusk.


Bloggen viser hverdagsglimt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg