søndag 14. februar 2016

Bbhugme ekstra trekk

Det kan være kjekt å ha et ekstra putetrekk til din bbhugme ammepute. Kjøp gravidputen og få med ett ekstra trekk til den, helt gratis! Du får med et trekk i en annen farge (vilkårlig).


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid . Du vet at du kan bestille trekk og pebbles separat, ikke sant? Det er så kjekt med et ekstra trekk når det andre er til vask, dessuten er det deilig bare.

Unik pute som kan brukes både under graviditet og ved amming. Lite brukt ammepute, med avtagbart trekk som kan vaskes på grader. Om du bestiller bbhugme graviditets puten følger det trekk med. Man kan jo også kjøpe ekstra trekk (bla på babyshop) ved behov.


BBhugme har valgt å lage trekket i naturlig bomull, som gir en silkemyk følelse mot huden og er ve. Graviditetsputen for gravide kvinner. FÅ MED ET EKSTRA TREKK PÅ KJØPET!


Denne har vært magisk både i gravididteten og for å sitte behagelig og avslappet under amming. Anbefales virkelig til kommende mødre.

Prisen inkluderer puten, ett trekk og to silikonringer, samt en praktisk bærebag. Ekstra ringer og trekk kan kjøpes som. Hvis du ønsker ekstra ringer eller trekk , ka. Den gir deg optimal støtte til nakke og skuldre, og ekstra komfort til din baby. Baby Pod er et mykt og deilig trekk forvandler din bbhugme.


Bilde av Trekk til bbhugme. Viser til (av produkter). Du finner også andre Amming produkter fra bbhugme hos Lekmer. Pass på, og kjøp dine favoritter og få ekstra rabatt på ditt kjøp. Trekk i Stone fra det prisbelønte merket bbhugme vil komplettere din bbhugme pute.


Materiale trekk : 1 bomull, Øko-Tex Standard 100-sertifisert. Skulle vært ekstra trekk til den, kanskje? Noen av ammeputene har avtakbart trekk for enklere rengjøring av bare dette,. Rätt Start, bbhugme og Ergo Baby.


Putens trekk er sertifisert OEKO-TEX, silikonringene som er låsningsmekanismen er BPA frie og putens innhold er. Vi fyller år, og i helgen gir vi med et ekstra bbhugme putetrekk til en verdi 49- til alle som kjøper en bbhugme gravid og ammepute Pakken inneholder da 1 . Babystell og helse bbhugme , Ammepute med Trekk Grå . Det vil være fint å kjøpe flere trekk fordi du vil jo kunne komme til å trenge det etter fødselen også. Slik bruker du bbhugme som gravidpute når du ligger på siden:.

Laget i myk bomull Trekket føles silkemykt mot barnets sensitive hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg