tirsdag 23. februar 2016

Ams strømmåler

Hva er en automatisk strømmåler ( AMS )? En automatisk strømmåler er en digital måler som registrerer og sender strømforbruket ditt til nettselskapet automatisk, . Det vil koste milliarder kroner og gi deg . Det er bestemt at alle norske strømkunder innen 1. Disse nye målerne er mer enn . Her er alt du trenger å vite.

Dersom installasjonen av smart strømmåler er til vesentlig og dokumenterbar. Avanserte måle- og styringssystem ( AMS ) er en teknologi som. Slike strømmålere skal installeres i alle norske hjem innen 1. Brevmal for KRAV om fritak fra installasjon av AMS “smart” strømmåler. Det er et privat forfattet FORSLAG til brevmal fra . Smarte strømmålere ( AMS ). Dette åpner for nye muligheter når det gjelder oversikt. Her kan du lese spørsmål og svar om AMS.


Alle norske strømkunder få ny digital strømmåler installert hjemme.

Helsedirektoratet nekter . Denne bestemmelsen aktualiseres særlig når kunder nekter eller ber om fritak for installasjon av AMS (smart strømmåler , journ.anm.). Kraftnettselskapene – på ordre fra myndighetene – installerer nå såkalte AMS “ smarte” strømmålere i all bygningsmasse i hele landet, i offentlige bygg, skoler, . Den nye måleren registrerer . Ny automatisk strømmåler betyr at det er slutt på månedlig mas om å lese av strømforbruket og sende det inn til oss. Da går dette av seg selv og du slipper å . Det er nettselskapene som er ansvarlige for installasjon. Alle strømkunder får nye og smarte strømmålere innen 1. Snart får du automatisk strømmåler – Fordeler både for deg og for samfunnet!


AMS -automatisk strømmåler. Anita Westeraas≡ Vet du at det er lov å si NEI til AMS målerne som rulles ut i Norge nå? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål i forbindelse med innføringen av smarte strømmålere.


Dette er fra en informativ blogg med opplysning for . Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har vedtatt at det skal innføres automatiske strømmålere ( AMS ) i Norge innen 01. Det fordummende påskuddet for installering av AMS målere er at strømkundene skal slippe å lese av strømmåleren og ha mulighet til å handle strøm på den . Med smart strøm slipper du å lese av strømmåleren. Opptil 5prosent avvik på smarte strømmålere.


Alle kunder får ny strømmåler innen 1. Har du opplevd noe ved målerbytte eller andre ting rundt AMS som du ikke er.

Hva sier NVE om smarte strømmålere ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg