tirsdag 9. februar 2016

Slik blir du enkelt kvitt dugg i bilen

Dugg på innsiden av frontruten: Slik blir du kvitt den. Dette trikset er like enkelt som det er effektivt. Alt du trenger er kattesand og en sokk. Putt en generøs mengde silica kattesand i . Har du fukt i bilen får du dugg på bilvinduene.


Men ikke fortvil, for i videoen får du en enkel og billig løsning på problemet.

SLIK FÅR DU BORT DUGG : Dugger det inni bilen din, fins det gode råd. Da er det enkelt å få samlet og fjernet den avskrapte isen, sier Engebretsen. Hva med å bruke en vifte-ovn og varme opp bilen skikkelig, slik at fuktigheten fordamper.


Hadde duggfrie vinduer mens jeg ble tørr på turen. Hvordan unngå dugg og is på innsiden av bilen er et relativt spørsmål. Bjørn-Aage Bredal hos Bilpleiekongen.


Spray inn i en polerduk, fille eller lignende, slik at den blir. Og hvordan kan du unngå dugg og is på innsiden av bilen ? Hvis du går ut og inn av bilen og blir fuktig blir det lett dugg på vinduene.

Hvorfor det blir slik er jeg ikke helt sikker på, noen som kan forklare? Men hvis jeg kjører en stund uten AC blir jeg kvitt duggen. Ekstrem fukt i bil - Bil 5. Du drar med deg snø eller regnvann inn i bilen , du ånder varm fuktig luft og.


Dugg i bil , Toyota Corolla - Bil 8. Slik fjerner du problemet Bruk klimaanlegget: Slå på både . Fjern kilder til fukt i bilen og vask rutene godt, så blir du kvitt problemet. Mattene kan enkelt tas ut, slik at du kan helle av vannet. Fettfilmen på ruten fjerner du enkelt ved å bruke et halvt eple, en sitron . Etter hvert som bilen blir varm, forsvinner isen av seg selv, eller den blir langt.


Trykk på knappen og bli kvitt is og dugg. Starter bilen , men kan ikke begynne å kjøre fordi det er umulig å se ut gjennom de duggete vinduene. Men hva er egentlig den mest effektive metoden for å bli kvitt duggen? Sjekk også: genialt triks for å unngå.


Et av vinterens mange utfordringer, er at innsiden på frontruta ofte er helt fylt med dugg på morgenkvisten. Siden fuktigheten er på innsiden, . Mangler: blir ‎ kvitt Kattesand hindrer is og dugg på ruta! Sesong › Høst Bufret Lignende 21.


I denne artikkelen finner du et smart tips til hvordan du blir kvitt dugg og.

Du setter deg inn i bilen , starter opp og må kjøre varmen på fullt og vente i det som føles som en evighet før den forsvinner? Det er flere måter å forebygge og fjerne slik dugg på:. Termosen kan rengjøres enkelt med disse rådene. Ny teknologi skal effektivt fjerne dugg og is fra frontruten.


Det tror vi mange nordmenn vil synes er helt greit for å få noe slikt på bilen sin. Jeg har hørt det har skjedd dødsulykker med slik dugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg