fredag 26. februar 2016

Hardy haspelstang

Klassiske stenger, moderne teknologi. Lawson Arctic Trout 9`6-22gr 3-delt. Haspelstenger er den mest brukte typen av fiskestang. Hardy Zephrus SWS Fot Klasse: 6. Finnes i et utall varianter og til . Teleskopstenger har fått utrolig mange nye bruksområder de senere årene.


Det er særlig inntreden av nye, bedre og rimelige materialer som har ført til dette. Lett stang for ferskvannsfiske. Igjen en oppgradering av Beastmaster-serien, . Okuma Epixor Lett, slank og balansert haspelstang fra Okuma. De kaster langt, de er sterke og har veldig gode egenskaper for å trette ut stor fisk. ABU GARCIA VENDETTA 9′ 7-28G HASPELSTANG – 3-DELT.


Jeg elsker Vendetta serien! Nå produsert med Sintrix teknologi som gjør dem svært sterke og lette . A full range of rods covering every use from . Når det kommer til haspelstenger er det også mange nyheter som er verdt å. Stort utvalg i sportsfiske, fluefiske, kystmeite og havfiske. Marksman S-Series er en stang designet i samarbeid med Hardys Global ProTeam som inkluderer verdensmestere og noen av dagens beste Speykastere. Lyngdal Jakt og Fiskesenter - Din faghandel innen Jakt og Sportsfiske! Abu Garcia har inngått samarbeid med OFA!


Oslomarkas Fiskeadministrasjon. For dere som jakter sjøørret med haspelstangen har jeg i dag laget en . Les dette før du tar i bruk siden! Da det på de fleste andre fiskeutstyrsrelaterte grupper har litt mye.


Selve Berkley Pulse XCD serien består av haspelstenger og multiplikatorstenger. En suveren haspelstang for den kvinnelige fiskeren. Vi har igjen gleden av å få besøk av Trond . LPXe Vog Expedition haspelstenger er bygget med samme filosofi som våre fluestenger og har en aksjon som er tilpasset de ulike kastevektene. Utstyrsutviklingen de siste årene har ført til at mange har byttet ut den 14-fots allrounderen med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg