fredag 12. februar 2016

Forhekk med tak

Ruster ikke Vedlikeholdsfri Lett å flytte på. Held foret tørt Leveres i grønn eller rosa. Sjekk om varen er i din FK butikk: . Tak for Krybbeformet fôrhekk.


Et lokk som passer beholderen for sauefôret.

Beskytter fôret mot vær og . Kjøp alt innen forhekker og krybber til dine dyr. Rambo forhekk forenkler uteforing. Fôrhekk Willab Til sau Nedfellbare sider. Sammenleggbare vegger på 3x 1cm.


Avtakbart sterkt tak med stål rammeverk. Enkel 3-delt foringsring med tak til omkransning av siloballe.

Ser etter en løsning til rundball med tak over til utegang. Den åpnes enkelt for fylling av fôr. Tak over hekken er tilgjengelig. Kvadratiske fôrhekker (2x2m) har plass til en rundball, og finnes med kirkestolfront, skråfront,. I vedlikeholdsfri glassfiber, komplett med tak , for sau og geit.


Tak som beskytter maten til sauen! Våre forhekker er varmgalvaniserte slik at de kan motstå all slags vær. Stort tak over forhekken sikrer tørt for.


Unngå forspill ved bruk av . Galvanisert forkorg med tak , spiseplasser. Forhekk med tak osv, plasser kr. To sider kan åpnes, og justerbar høyde.


Så planen var da å lage forhekk og bruke finmasket høynett inni. Og siden foret kom til å stå ute over lenger periode ville jeg gjerne ha tak over for å beskytte mot. Dette gir selvfølgelig en svært.

Må vel monter lys i taket til høsten. Lagt inn av Blåbærhaugen kl. Passer godt til rundballer. Den har en side som kan åpnes 180? Hver spiseplass målene: 42xcm.


Vi produserer forhekker for inntil rundballer. En variant er 1 lammesikker. Takkonstruksjon med dobbelt tak gir slett innside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg