onsdag 24. februar 2016

Stor melbille

Billen forekommer helst på steder . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hvordan bli kvitt stor melbille ? Den har en langstrakt, noe flattrykt kroppsform. Stor melbille , også kalt melorm, er en brunsvart -mm lang bille.

Sesong for stor melbille - Skadedyr I Naeringsmidler - Side Om sommeren flyr melbillene. Mange mennesker henvender seg i . Det finnes også en liknende art, stor melbille , som er - millimeter. Melbillene følger med menneskematen eller dyreforet inn i huset, . Oryzaephilus surinamensis).


Orden: Biller ROKjøkken. I næringsmiddel industrien kan det være omfattende å utrydde problemet.

De typene melbiller som er mest vanlig i Norge er stor melbille , svartbrun melbille, . Insektspray til krypende og flyvende insekter. Følger med et forlengelse rør som gjør det mye lettere og sprøyte inn. Vi kan hjelpe deg med å bekjempe melbiller. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller inspeksjon. Tenebrio molitor, stor melbille er ikke et skadedyr i norske hus.


Den vanligste er brunsvart melbille, men også rismelbille, kastanjebrun melbille, sagtannet melbille og stor melbille dukker opp i de tusen hjem . Melbiller spiser tørre, vegetabilske matvarer som mel, gryn, frø og kjeks. Vi har brunsvart melbille, stor melbille , sagtannet melbille, rismelbille og kastanjebrun melbille. Dette er tørrvaredyr som klarer seg uten vann. Melbillen forekommer helst på steder hvor det oppbevares mel og kornprodukter, f. Og det finne flere varianter - blant annet brunsvart melbille, stor melbille , sagtannet melbille, rismelbille og kastanjebrun melbille. De har derfor meget stor evne til å motstå uttørking.


Tribolium og Tenebrio, som ikke er nært . Melbiller , flere arter i familien skyggebiller (Tenebrionidae), kan opptre som skadedyr i lager, bakerier, butikker, fabrikker og bolighus på korn- . Den indre entomologen i meg sier at det der er en melbille.

Lagervareinsekter - biologi og adferd. Nå dukker det opp ei og anna melbille et par ganger i uka, men jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg