torsdag 25. februar 2016

Treklatring utstyr

Treklatring blir stadig mer populært. Vi ønsker å gjøre det lettere for deg som dyrker treklatring å finne utstyr. Her har vi samlet det du trenger til treklatring.


Trefelling krever utstyr og kunnskap! Utstyret som presenteres er utstyr som jeg har kommet over på reiser med motorsag rundt i hele verden.

Hos oss skal du finne et godt utvalg, kunnskapsrike selgere og gode priser. Vi fører et enormt utvalg av klatreutstyr fra kjente merkervarer innen klatring, topptur,. Bufret Lignende Klatreutstyr - arborist.


Felling og beskjæring av trær på trange og vanskelige områder, krever god kunnskap og det rette utstyret. NM i treklatring i Botanisk hage på Tøyen i Oslo. Skogs Maskiner har i mer enn.


Vi stoler på oss selv og utstyret vi bruker.

Jeg starter en tråd om sikkerhet ved treklatring og bruk av motorsag i trær. Regulerbar lås til midjestropper(flipliner-kortstropper ) Uten innebygget svivel. Meget lett å justere denne låsen. Griper på taustropper og de fleste stropper med.


Vi har med vår nye utstillingshenger full av Pfanner utstyr og mye annet i tillegg til. Siden en del av dere har lurt på hva som er egnet for treklatring , har vi satt på. For de som føler de trenger litt hjelp for å finne rett utstyr , så send oss en mail . AB Trepleie AS tilbyr modulbasert opplæring innen treklatring , trepleie, og.


Valg av riktig utstyr og inspeksjon av dette er også en viktig del av undervisningen. Hobbyer: Har nylig fattet interesse for slikt utstyr , og lurte på om det er noen forumbrukere her som har prøvd slikt før? Vi driver med treklatring både fri og med topptau, lager taubaner, går på slakke liner og slapper av i hengekøyer, lager slenghusker og henger . Og skal bruke utstyr for klatring i treer?


Og hvor får man kjøpt sånn ting man har på sko og rundt magen! Våre erfarne instruktører gir deg nødvendig utstyr og instruksjon for at dere . Pris, meir informasjon, utstyr og påmelding ta kontakt på.

Kurs tre er eit innføringskurs i treklatreutstyr og enkel treklatring. Vi har også spesielt utstyr for treklatring som seler, tau og stolpesko. Dersom det er vanskelig å komme til med liften, klatrer vi, opplyser Løvold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg