fredag 12. februar 2016

Børstet alpakka fargekart

Lekker og luftig børstet alpakka som gir et eksklusivt uttrykk. Myk, lett og behagelig å ha på seg. Børstet Alpakka - Pudder Rosa. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Dette er et samarbeid mellom Sandnes Garn og Tiril Eckhoff.

På bakgrunn av dette samarbeidet selges. Anbefalt ullvaskemiddel: MiloUnngå skyllemiddel. Et lekkert garn i en eksklusiv blanding av myk, børstet superfin alpakka og subtilt skinnende silke!


Nytt fantastisk luftig garn i børstet alpakka og nylon. Her kan du strikke lette luftige gensere i dette nydelige alpakka-garnet. Tidsaktuelle farger lansert.


Blø let og luftig garn med et eksklusivt udtryk. SE GARNMENGDER OG MODELLINFO LENGER NED PÅ SIDENHEFTET SELGES KUN MED MINST NØSTER GARN SOM ER BRUKT I HEFTET.

Garnet kommer i flotte farger , inspirert av naturens fargespill. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Begge er i 1 børstet alpakka , superlett og.


Faerytale har et bredt fargeutvalg fra naturlige toner, deilige pasteller og friske farger. En luksuriøs blanding av alpakka og mulberry-silke. Tilbud2Rabatt - Førpris: 2(NOK inkl. mva.) På lager. Flere flotte farger vil være tilgjengelig i uke 40.


Alpaca Maya er et børstet garn, som gir optimal mykhet og volum i garnet. Bilde av Merinoull UTGÅTTE FARGER. Alpaca Silk fra Drops design er et lekkert garn i en eksklusiv blanding av myk, børstet alpakka og skinnende silke. Summer Breeze er 1 børstet baby alpakka garn, som vi har fått produsert spesielt for våre kunder. DROPS Alpaca Silk har et . Det er fjærlett, varmende og mykt som en sommerbris, . Lett som en sky i de lekreste farger - Knit Me Dryss er ekte garnglede i børstet alpakka.


Strikkes alene eller sammen med andre kvaliteter på tykke pinner for de. Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger.

Blått garnnøste fra Dale Garn Alpakka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg