mandag 29. februar 2016

Matemagisk spill

Alt eleven gjør på nettstedet blir lagret . Står eleven fast, dukker det opp forklaringer og hjelp . Elevene blir tatt inn i en eventyrlig verden hvor de utforsker, spiller og øver seg. Når elevene øver på begrepene, differensieres oppgavene ut fra svarene . Pi, i de morsomme og lærerike spillene. Divisjon med store tall er et spill som går ut på å dele en pengesum likt på et .

Matemagisk er et læreverk i matematikk for barnetrinnet, utgitt av. Derfor må brukeren fristes med noe som er meningsfylt og gøy. Læringsspill trekker denne tråden lengre. Lær om tall og telling sammen med dem i morsomme og lærerike spill. Nettstedet er en arena for læring og spill som kan brukes i en rekke fag . Maja bruker fem timer på å spille lørdag og tre timer på å spille søndag.


Lese fremgangsmåte for utregninger. Spill for ekstra innlæring.

Regne i hodet og på papiret. Dette bør du vite før du skaffer deg en spill -laptop. Aschehoug har definitivt fått til mye på. Bli med Pi, Luringen og Flagre og lær multiplikasjon og divisjon i spill som . Alfabetøya er et program der du skal bli kjent med bokstavene. App: matemagisk : regning.


Bruke spill og konkreter der det passer i undervisningen. Lave priser og rask levering. Krle: Moses – Prinsen av Egypt. Tom Egelands lekne mysterier innleder hvert kapittel og skaper . Still klokka er et spill der du skal stille den analoge klokka til samme . De skal spille vennskapskamp. I dette spennende billøpet kan man spille alene mot datamaskinen, eller inntil fire spillere . Gjennom hele skoleåret har vi telt en ispinne hver dag, satt sammen til tiere, og nå kunne vi . Dette er et spill der eleven øver på bruk av tallinja.


I løpet av dagen var de innom tre ulike stasjoner hvor det foregikk matemagisk arbeid i ulike former. Det var spill , kreativitet, samarbeid og . I Pizzaspillet skal barnet stå som kokk og fylle etter brøkene på tavla.

Det står en hel gjeng med sultne pirater på andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg