mandag 29. februar 2016

Levegg balkong

Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. STOLPE FOR LEVEGG HVIT 9X9X190CM. Her er seks enkle og stilige alternativ. Levegg på rull eller i tre?


Du kan selvsagt bygge din egen levegg , men det er også mye fint å få kjøpt av ferdige levegger. Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på .

Takhengt levegg skjermer for sol, vind og innsyn på balkonger og i nisjer. Denne bambus skjermen er ideell for hage, terrasse, balkong drivhus, . Sommeren er like rundt hjørnet, og lysten til å sitte ute begynner å melde seg. Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? Norge er et vakkert, men akk så forblåst land.


Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye . Vi bor i et langstrakt land med store variasjoner i vær, vind og sist men ikke minst varierende solforhold. En levegg gir skjerming mot både innsyn, vind og sol.

Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du . De eneste reglene jeg kan finne om levegg er at man kan bygge opptil 1. Men det gjelder levegg som ikke skal være mer enn meter fra. Passer fint for å skjerme innsyn fra siden. Ta kontakt for mer informasjon. MONTERING AV LEVEGG OG SKJERMING, SAMT INNGLASSING AV BALKONG. Jeg ønsker å få satt opp en uttrekkbar levegg på balkongen min.


Den skal monteres i en murvegg og på balkonggulvet som er av betong med . Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind. En enkel levegg stopper vin mens et halvtak gir ly for regn og.


Jeg har bygget en levegg rundt terrassen, i en luftig, japanskinspirert stil. Dersom du har en liten balkong eller veranda tett inntil naboen, er det . Ved å sette opp en levegg som skjermer for vinden på terrassen, kan du gjøre det deilig og vindstille i solsengen – og sitte ute på koselige sommerkvelder til . Det er mange som opplever levegg som praktisk i forhold til alle egenskapene med innsynsskjerming og . Platting med levegg satt opp helt inne i grensehjørnet, uten hverken . De flotte rekkverkene kan monteres rundt hele balkongen eller terrassen, og de kan også brukes innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg