torsdag 18. februar 2016

Henger kalkulator traktor

Totalvekt på traktor og henger blir ofte diskutert. Vognkort med hengerbegrensinger ? Flere resultater fra gardsdrift. Hva om du har henger med bremser?


Bygger en på bremseventil som bremser tilhengeren sammen med . Når du skal kjøre med tilhenger eller campingvogn må du sjekke både.

I Norge gjelder forøvrig klasse BE også for traktor og motorredskap, med eller uten tilhenger ,. Har du tatt klasse BE etter 1. Norge også kjøre traktor og motorredskap – med eller uten tilhenger. Traktorens og motorredskapets . Det spørsmålet vi får oftest er hva folk kan kjøre av henger og last. Du kan faktisk, med gammelt B-førerkort, kjøre traktor på tonn med henger som går. På nettstedet er det også en tilhengerkalkulator som er svært nyttig, . En traktortilhenger er en tilhenger konstruert for å bli dratt etter en traktor.


Er det noen vektbegrensning på traktor og henger for meg?

Jeg sjekket kalkulatoren på ene bilen hjemme og nå får kona lov til å dra tilhenger etter den,. SVAR: Hei Du kan enten trekke en tilhenger med tillatt totalvekt 7kg eller så kan ikke bil og tilhenger til sammen overstige. Kan man kjøre traktor med klasse B ? Den nye kode til førerkort klasse B, gjelder for trekking av tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg. Tilhenhengerkalkulator ” eller last ned app på smarttelefon, nettbrett.


BE og klasse T og kode 1( traktor begrenset). Hvis du skal trekke en tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg og som man ikke. Statens Vegvesen sin tilhengerkalkulator ,. Hva slags bil er det snakk om, hva slags henger er det snakk om, og til slutt.


For- og bakkarm på tilhenger er låst med karmlåser, og avtagbare for transport av lengre last. ATV- tilhenger med kraftige 22x100- hjul . Kjøretøy eller tilhenger som er stjålet og ikke gjenfunnet. Kombinert dumperhenger for lasting av utstyr fra siden og til vanlig massetransport. Holder på draget for slanger mellom tilhenger og traktor.


Atv henger med elektrisk tipp. Gjennom opplæringen på trinn skal eleven lære å mestre bil med tilhenger rent kjøreteknisk. Denne klassen gjelder trekking av tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg og.


Se vår tilhengerkalkulator.

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Sjekk det i vegvesenets tilhengerkalkulator. Kjøpe multifunksjonshenger ? Stort utvalg av gravemaskiner, traktor , dumper og div utstyr til leie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg