torsdag 18. februar 2016

Jula trykksprøyte

Kraftig trykksprøyte som kan brukes til både avfetting og sprøyting av ugressmiddel. Med de innebygde skulderremmene kan du bære trykksprøyten på ryggen, . Trykksprøyte som du kan ha på ryggen, med stort volum til f. Plantebeskyttelse-sprøyte med vinklet munnstykke som er justerbart fra konsentrert stråle til fin dusj. Utstyrt med bærereim som gjør arbeidet lettere.


Til alt fra ugressbekjempelse til bilvask!

Til både avfetting og ugressmiddel. Kan låses for kontinuerlig sprøyting. Beholderen er fremstilt av PE-plast (polyeten). Har en 5l Gardena, en 8l Biltema og en 5l Biltema trykksprøyte.


Jeg har brukt jula sin lavtrykksprøyte lenge, den kostet vanvittige 4- og den . Kjøpte meg trykksprøyter fra Biltema her om dagen og fikk brukt de endel. CO sin er så å si identisk som jula sin bortsett fra fargen. En trykksprøyte er praktisk og lett å bruke: fyll opp med væske, . Kjøp best i test trykksprøyte billig i nettbutikkene.

Eg har kjøpt ei trykksprøyte (liter) på Jula for å vaske kraner og slanger. Men det er ei bensinlukt eg ikkje får vekk. Så vidt eg kan skjønne er. Jula , Biltema og Clas Ohlson har alle solgt tilsvarende vaskere fra 499. Vaska med Kraftvask, spruta på med trykksprøyte , gnidde over med . Varehuset Jula har mye nyttig til greie priser for vanlige dødlige.


Det nye kampanjebladet har en del gode kjøp. Sparyflaske i glass gullfarget Nyhet. Jeg bruker en trykksprøyte fra Jula til å spraye utstyret. Roundup Gel koster 2kr på Plantasjen og 2kr på Jula. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du . Søk etter trykksprøyte ga 9Gule treff.


I vårt sortiment finner du velegnede rengjøringsprodukter for alle typer maleprosjekter. Det enkleste er å benytte en trykksprøyte til dette formålet. La såpen virke i 5-minutter og pass på at det ikke tørker inn. Jeg kjøpte en billig trykksprøyte fra jula. Skiftet den siste delen med et 8mm drivstoffrør som jeg bøyde til og presto!


I tillegg boret jeg et hull . Hele Norges nettbutikk for maling.

Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Med innebygde skulderreimer slik at du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg