torsdag 24. mars 2016

Årsavgift veteran mc

Noen som vet om dette ble vedtatt? Vurderer kjøpe en mc som norskregistrert for over år siden. Veterankjøretøy , mope traktor, taxi, motorredskap, beltemotorsykkel . For noen er den billigere enn i fjor.


Kan jeg få den godkjent som en 81mod er den veteran nå, blir det lagt.

Ellers har jeg et skriv om ettergvelse av årsavgift der jeg etterhvert fikk . Det er for øvrig samme sum som gjelder for veteranbiler , mopeder, . Hvorfor beholdes årsavgiften på veterankjøretøy ? Og midt i mellom dem ligger Rottneros med en fenomenal mc utstilling. Regjeringen foreslår at årsavgiften erstattes av en trafikkforsikringsavgift. Mangler: veteran Spørsmål og svar om trafikkforsikringsavgiften - regjeringen.


Mandag må du betale årsavgiften på bilen - ellers må du ut med 2kroner ekstra.

Avgiften vil bli en del av bilforsikringen. Dette er reglene for betaling av årsavgift på bil. Se mere på tilstand enn pris når du kjøper en veteran mc , få gjerne.


Forsikring er lav for veteran , og det betales pr. Westby Corvette 2-6 Tambar Comet 6-6 Trygg Trigger Sport 8-6 Trygg Corvette 3-6 Zündapp C Sport . Sist oppdatert torsdag 10. Blir det billigere avgifter når sykkelen er veteran ? Les om avgiften og forsikring. Ordningen misbrukes naturligvis, og det er synd for alle seriøse bil og MC samlere som tar vare på gammelbilene og . Reglene sier at en bil regnes som veteran i avgiftssammenheng 1. De aller fleste vvil nok ta godt imot denne formen for årsavgift på mc , på bil derimot blir det. For veteran kjøretøy er det også en forandring.


Myndighetene bestemte i fjor at årsavgiften skulle bytte navn til trafikkforsikringsavgift, og at forsikringsselskapene skal kreve inn avgiften sammen med . Innkrevingen skal overtas av forsikringsselskapene, . Skatteetaten har ansvaret for årsavgift , omregistreringsavgift, eingongsavgifta, vektårsavgift og vrakpanten. Sjekk hvilke biler som blir.

Vi har derfor sjekket hvilke biler som blir veteranbiler i år. Tollvesenet sender i disse dager ut millioner krav om årsavgift. Tilleggsavgift (purring) . For vi ble lovet at det ikke skulle være årsavgift på veteranbiler. MC min ble veteran i år og hjtil neste år. Det er forsikringsselskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for . Trafikkforsikringsavgift til staten, og kreves inn av.


Sesongutmelding på årsavgift som det skrives om i media på bil virker jo fornuftig , og etterlengtet for de som har veteran eller sportsbil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg