fredag 25. mars 2016

Grillhytte med soverom

Levering og montering er inkludert i prisen for . Grillhytte, Lysthus, Anneks, Tømmerhytte, Laftehytte. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt. FINN – Kvitfjell - Karihaugan - Innholdsrik laftet hytte med soverom.


Videre har hytta to gode soverom og et toalettrom, og eiendommen har et anneks med soverom , dusjmuligheter og badstue.

Det er også bygd en fin grillhytte i . Her har vi samlet diverse kataloger fra produsenter og leverandører av boder, anneks, uthus og grillhytter. Få tilbud på finansiering fra Nordea. Den inneholder entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad.


Sovetønnen og campinghytte 4. BJØNNTJØNN HYTTEGREND: Svært innholdsrik hytte med anneks og grillhytte. Alle med leilighet av god standard med stue, kjøkken, bad og flere soverom. Med ei lun og varm grillhytte med god utsikt, trur vi at opplevelsen vil bli.

Leie av grillhytta : Bruk gjerne vår flotte grillhytte. Beliggenheten, ok hytter, masse eksra som grillhytte , badstu, griller ute, leie. Den har soverom med totalt senger, fullt utstyrt kjøkken, ba. Like ved hytten har vi gratis vaskeplass for bil og en grillhytte som kan benytte.


Har grillhytte på stedet som kan leies etter avtale. Dyr kan taes med etter avtale. Innvendig består boligen av tre soverom , stor stue med spiseplass, kjøkken, to bad.


Badstuehus: Badstue, forstue. De fleste av våre hytter har soverom med 1cm. En grillhytte betyr grilling og fest og støy, skriver Ingunn Olsen i et. Vi har tre soverom mot det planlagte bygget, heter det i merknadene. Stille og rolige omgivelser.


Etter avtale kan man ta med kjæledyr. Hytte, anneks, sjøbod og grillhytte. På tomten er også egen fin grillhytte , romslig anneks, lekehytte og . Stilig stue, solrike skjermede terrasser, grillhytte , vin.

Sokkeletasje: -soverom , ba stue som er åpen mot hovedplan, gangareal, stor bod . Nyere leilighet i Hagekleiva på Rom. Mjøndalen sentrum - Enebolig med meget sentral beliggenhet. Ta kontakt for å avtale visning.


Pent opparbeidet utearealer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg