torsdag 24. mars 2016

Promek smøla

Hver bruker har sine spesielle krav. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bedrift underlagt PROMEK AS.


A til Å, og av å være den største bedriften på idylliske Smøla. Ordreboka er full, og i løpet av året som .

De var et perfekt trekkplaster til kommende lærlinger. I tillegg må vi takke Smøla Honning som bidro med gode smakebiter. Nerdvika, More Og Romsdal, Norway.


Nye krav til arbeidsbåter betyr nye bestillinger. Produksjonsanlegget er utvidet og kan ha inntil båter under produksjon samtidig. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt. Promek , som eneste representant fra .

Skreddersydde arbeidsbåter i aluminum. Besøksadresse, Kaiveien Smøla. Postadresse, Kaiveien Smøla.


I år skal vi levere båter, men vi prøver å få . Den ligger for tiden ved Sandblost på kaia for å få teknisk utstyr. Anker og fortøyningsutstyr er levert av Smøla Oppdrettservice AS. Marin Halsa-nettverket var på studietur til Smøla 26. Offisiell foretaksinformasjon.


Smøla kommune ligger lengst nord i Møre og Romsdal fylke. Vi tilpasser derfor båten etter oppdragsgivers ønsker. Vår daglig leder ønsker å gå over i annen stilling i selskapet.


Vi søker derfor etter handlekraftig og resultatorientert Administrende direktør. Fiskeoppdrettsbåter Miljø- og havnebåter . Utviklingskonsesjon - SMØLA. Eiere: Møre og Romsdal Fylke, NEAS, Smøla Kommune.

Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal dersom du bor i Smøla. Produsent av arbeidsbåter i aluminium, bl. Smøla klekkeri og settefiskanelegg: er en lokaleid bedrift som har produksjon av. Invitasjon til bedriftsbesøk på. Eirik Lundemo forklarer at den direkte bakgrunnen for investeringen til sju-åtte millioner . Smøla er en kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal fylke.


Levert i sjøen syd av Tresten fyr i Hvaler, 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg