fredag 11. mars 2016

Lekegrind teppe med kant

Vattert leketeppe i 1prosent bomull. Vaffelstruktur på forside, og bakside i ensfarget bomull. Med kant opp som beskytter mot sprinklene og hindrer leker fra å dette ut.


Bunnyhop leketeppe blå 100x100. Mykt og behagelig leketeppe med duse fine farger, søte motiver, ulike leker og flere bruksområder.

Lekegrindteppe med oppkant. Men finner ikke sånn kant , til å ha i lekegrin som passer 1x1. Blir en liten kant oppover ved sprinklene, men det gjør bare at det virker lunere oppi . Lurer på om noen her vet hvor man kan få kjøpt et leketeppe til. Hei:-) Lager dere teppe med kant til lekegrind ? Legg teppet som et heldekkende, eller bestill på mål som løst teppe med kant.


En smart borrelås gjør at leketeppe kan brukes flatt på underlag eller med oppkant.

Mangler ett hjul, nytt sett med hjul kan kjøpes på f. Biltema eller Clas Ohlson for en billig penge. Leketeppe og kantbeskytter følger med . Jeg har kjøpt ei brukt lekegrind i tre. Nå leter jeg etter et teppe til å ha i bunnen , samt kant til å ha rundt siden. Om barnet skal ligge litt lunt, bruk Babynest oppi, eller rull ett teppe som en.


En del av mattene til lekegrinder har innebygget, lav kant tror jeg. Her har jeg sydd et leketeppe til en bekjent som venter barn. I tillegg skal det klippes opp stoff til brettekant som syes på til slutt. Flott leketeppe i lyse farger. Med motiv av en piknik og med en kant av bokstaver og forskjellige farger.


Teppet er ideell for læring og lek. Slitesterkt og lyddempende leketeppe i skumplast som kan pusles sammen. Kan få kantsett mot tillegg. Fitch Baby babygym matte med oppkant.


Kaloo leketeppe - denim blue - 90xcm.

Taf Toys stort leketeppe - 1X 1CM. Lagt inn av Tuven barn og utstyr . Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg