tirsdag 22. mars 2016

Gjødselkum betong

Når grunnarbeidet er gjort og bunnplata støpt, . Bunnplaten støpes med en tykkelse på 1mm . Gjødselkum har innvendige vaiere som øker tankens levetid. Kombinasjonen av innvendige vaiere, not og fjær løsning med gummilister i skjøtene, tykkelse og . Han opplyser videre at da denne svakheten ble oppdaget, fikk gårdbrukeren utredet plan for ny gjødselkum i betong. Tabell Byggekostnader for gjødselkum i betong.

Antar en at leve- og avskrivingstida for en slik kum er år og at rentekravet på bygningskapitalen er per . Større branntryggleik, betong brenn ikkje. Design og CMS levert av EKH. Her ser vi den største betongpumpa vår i aksjon med rekkevidde på meter. Denne kummen støpes ferdig på en dag. Takhatt som kan tilpasses alle gjødselkumtyper, både betong - og stålplatekummer - les mer.


Veggene i gjødselkum monteres. Betong for Gråkjær : Gisnås AS, Rennebu.

Grunnarbeider : Vikinglaft . Over tid blir betong utsatt for ulike nedbrytnings-. Bønder flest tenker nok at når noe er støpt i betong , så står det til. Helly-Hansen utviklet på 80-tallet en gjødselkum i stålplater, fòret med duk. De fleste eldre fjøs har . Det er støpt en stor omrørings-kum i enden av bygget. Derfra blir gjødselen tappet over i en stor utvendig gjødselkum.


Støp gjødselkum fundament Jessheim Rafal og Adam. Naturens egne materialer som det finnes store mengder av i Norge, materialer som har vært et naturlig valg for . Ved å redusera jern og betong til fordel for tre og trematerialar får me eit miljøvenleg. Vi monterte også stålbygget og sandwich.


Melkekufjøs i Straumgjerde. Vi utførte betongarbeidet på denne fjøsen. Dårlig betong og lite armering kan være årsaken til ku-tragedien på.


Nyere fjøs blir nå bygget rett på bakken, og med gjødselkum på utsida. Vi har over års erfaring fra bransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg