onsdag 30. mars 2016

Russiske tomatsorter

Mange av de russiske sortene er meget hardføre, slik at de tåler å dyrkes under kjølige, . Tomatsortene som står oppført her, er kun tomatsorter som jeg har dyrket selv. Vi opplever stor etterspørsel etter frø av tomatsortene vi dyrker ute. Denne russiske tomatsorten produserer bra med tomat og har en fin form med en liten tupp . Det er gjerne sorter som fungerer bra i Nederland eller Frankrike.

De russiske sortene er etter min erfaring lettere å lykkes med her hvor jeg bor. Russisk hardfør busktomat avlet frem av P. Enkelte av de russiske sortene gir modne tomater allerede dager etter. Mange tomatsorter må også bindes opp, de klarer ikke å bære sin . Se vores udvalg af mange sorter af tomatfrø. Køb online i dag og få leveret indenfor få dage. Her er den russiske rosen tomat, Solanum lycopersicum, Fra Novorossiyk, Russland.


Jeg søger en liste over tomat sorter som klarer sig godt på friland i den.

Det er en russisk tomatsort , som også dyrkes i et temmelig koldt klima. Røde, pink og sorte tomatsorter. En russisk sort fra Moskva-området, som sætter frugt i dårligt vejr. Giver et flot afkast af røde . Erich Stekovics har en særlig forkærlighed for gamle tomatsorter.


Tomatene spredte seg med tiden til ulike deler av Europa, Russland , Sibir,. I Sibir har man fått fram tomatsorter som er meget kuldetollerante. Sesong dager - middels tidlig. Vekstform Determinate -Busk. Listen herunder er den ekstensive liste over kulde-resistente tomatsorter (kulde- tolerante).


Nyagous´ er opprinnelig fra Russland , men er foredlet i Japan. Fantastisk tomatsort , der udvikler mange små blommeformede tomater med rigtig. Denne gamle russiske sort udvikler store kødfulde, rødbrune tomater med . Der er tale om en tomatplante skabt fra russiske frø, og Irina fortæller, . COSMONAUT VOLKOV En bøftomat der egentlig stammer fra Ukraine.


Den russiske ingeniør og passionerede gartner, Mikhailovich Maslov opkaldte sin . Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å velge ut hvilke tomatsorter vi skal dyrke.

I år blir det mange russiske sorter både i drivhuset og utendørs:. Kjøpte du rare og sjeldne tomatsorter på hagemarkedet 13. Et utvalg tomatsorter : 1) Gule cherrytomater.


Det er en sund og højtproducerende tomatsort , som giver massevis af. Den har sine rødder i det russiske og bærer store bøftomater i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg