fredag 18. mars 2016

Utbetaling tilskudd juni

Tallene oppdateres i juni for å få med utbetalinger som har skjedd i etterkant av . Til saman vart milliardar kroner utbetalt nå i februar. Bønder har vært vant med utbetaling av tilskudd to ganger i året. Skattetrekk på ytelser fra NAV.


Her får du svar på noen av de mest vanlige spørsmålene.

På denne siden finner du informasjon om status for utbetaling. IMDi utbetaler norsktilskudd til kommunene på bakgrunn av data registrert i. Statens landbruksforvaltning (SLF), kommuner og fylkesmenn avslutter nå. Utbetaling etter søknad pr. En samlet utbetaling inkludert tilskudd for avløsning ferie og fritid i. Opplysningene som gis om areal her kan endres fram til cirka 15.


Det vil bli én, samlet utbetaling.

Ellers vil det meste være som før for produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid. Her skal man søke om produksjons- og avløsertilskudd i det vanlige skjemaet. Sentral utbetaling av tilskuddene skjer i juni. Kommunalt tilskudd for juli, iht.


I tråd med inndelingsloven § utbetales tilskudd til dekning av . Landbruks- og matdepartementet (LMD) endringer. Hittil har gårdbrukeren kunnet velge at tilskuddet skal utbetales til et avløserlag . Alle søkere får nytt vedtak for juni på grunn av endringer. Oversikten viser antall pasienter på listene, og danner grunnlaget for kommunens utbetaling av basistilskudd til legene. Fartøy og bedrift må ha meldt seg på ordningen innen 17.


Tilskuddet utbetales for kongekrabbe levert fra 8. Nå tar Nes kommune i bruk digital postkasse. Hva er en digital postkasse? Kartfesting av arealene er en forutsetning for utbetaling av tilskudd. Aktive fylkesavdelinger kan søke om tilskudd til aktiviteter.


Pristilskudd utbetales via foredlingsforetaket.

Under er de mest relevante pristilskudd listet opp:. Ved overføring av avløsertilskudd til laget, benytt Namdal . Det innføres vilkår for utbetaling av tilskuddet at NRL ved oppnevning og valg. Ordningen med tilskudd til avløsning ved ferie og friti skal bidra til å. Hovedutbetalingen av produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg