onsdag 23. mars 2016

Hardy fluestang

Zenith, Proaxis, Angel II, Smuggler, Swift MK II, Marksman, FW, Featherweigth, . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Vårt utvalg av utstyr til fluefiske er stort. Hardy WS Perfect xtraspole-. Hos oss finner du alt du trenger for en vellykket fluefiskeopplevelse.


Fluestenger fra Guideline, A. Fario CRS er superlette fluestenger med en rask, progressiv. Begge ferdig rigget med backing, liner, skyteline, synkeline . Test av fiskestang: fluestang i klasse fem. Meget god stang i budsjettklassen. Gaver som garantert vil gi deg cred helt frem til neste jul! Man sier at det er viktig å prøve stanga først men da må man . I morgen kan du nyte de innkjøpte varer.


Beste prisene og store merkevarer - fiske butikk . Der findes rigtig mange fantastiske fluestænger og hjul, men intet mærke har så lang en historie som HARDY. Innen fluestenger kommer det i år en helt nye serie med Zephurs´ . Klik her og find den bedste pris nu! ForStanga har sekskantet tverrsnitt Tredelt splitcane-stang med ekstra topp.


Enhånds fluestang 9`Shakespeare Wonderod Favorite Fly Nr. Gå ikke ned på udstyr, find alt til fisketuren her. Vi kan hjælpe med alt inden for hardy fluestang tilbud. Perfekt for presisjonskast på korte . Vision MAG og Sage Method er nevnt som rene toppaksjon-stenger, og i andre enden av skalaen finner vi Orvis Superfine Touch, LTS.


Til enhånds fluestang The `Rogue River`. Det var andre fisken jeg tok på tohånds fluestang , og jeg perset med . Haakon Finnestad) samt en fluestang av merket Horrocks Ibottson. Det er eldre hardy utstyr, samt flere lekre håndlagde fluer. Products without images have been hidden.


Click here to show products without images.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg