onsdag 16. mars 2016

Mc hansker test

Har et spørsmål til dere erfarne MC kjørere: Hvilke hansker er brukende i. Gjør et kupp på hansker til MC , Cross og snøscooter fra Scott, HMK og Klim. Fôret, kevlar i grep, Hipora membran. Motorsykkel hansker for touring, custom, sport, stunts og supermoto. Mc - hansker holde hendene varme og tørre, dagens motorsykkel hansker har god komfort .

Disse hanskene holder deg varm på hendene. Foto: Foto: John Arne Tungen. Vi snakker hjelm, dress, hansker , støvler, ryggskinne. Vi har testet to riktig eksklusive mc -dresser.


Les også: Test av åpningshjelmer. Jeg og mange andre synes Rukka lager de beste hanskene. Bike hadde en stor hansketest i fjor tror jeg.

Jeg skal bruke mc i stedet for bil, når tempen er over grader, og det ikke er is på veien. Hvilke merker av kjøredresser, sko, hjelmer og hansker bør jeg velge. DANE Hoven er en typisk allround hanske.


Du kan bruke den hele året, men blir nok litt tynn på de kaldeste dagene og litt for varm på de varmeste dagene. Beskytt deg med det riktige sikkerhetsutstyret når du kjører MC. Helårshansker, allværs hansker , vanntett mc hanske , vanntett hanske , sykkelhanske. Begge hansketypene har 2 . Testvinnende GoreTex Hanske fra Belgiske Richa.


MC hansker som du kan bruke på kalde dager. Alt fra helårshansker til vinterhansker. Norges største verksted for motorsykkel, moped og scooter.


Stort utvalg av kjøretøy og i vår avdeling for reservedeler, utstyr, bekledning og kjøreutstyr finner du . Regntøy og ekstra hansker (flere par) pakkes slik at det er lett å få tak i når himmelen . Nunataq har et stort utvalg av merkeklær, sko og sportsutstyr. MC -trekk fra 2kroner .

Vindtette og vannavstøtende hansker med varmeelement i fingrene, holder hendene varme i inntil 2–timer. Anerkjente Ride Magazine kåret FMC til best buy under sin interocm- test , med. Kjøp hansker å gjør temakostymet ditt helt perfekt. Se priser og utvalg i nettbutkken vår. Testansvarlig : Stein Jarle Olsen.


All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten. Ny forbrukstest på bil kan gi avgiftssmell. Hansker : Frank Thomas, Gore 21 Pris 75-.


Vi har vel tester av det som fins av vintersko på markedet, tror jeg, enten. I pluss fire til minus femten grader, og med et testteam på fire voksne og elleve barn, har vi testet votter. Og vi har gjort det der votter settes på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg