tirsdag 29. mars 2016

Pidestall blomster

Med en pidestall for blomster , lar du plantene ta plass i rommet. Enten du er ute etter en hvit eller svart pidestall , i metall eller tre, finner du den rette på . Sett planter eller blomster på Plant Stan og du skaper definitivt en elegant look hjemme! Velg mellom forskjellige størrelser.


Embla liten Plantekasse utelakk.

Hvordan går det med de grønne fingrene? Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til . Stort utvalg glassvaser og blomstervaser i ulike farger og design. Nytt i trendbildet er pidestaller , klatrestativer og ampler. Blomster og grønne planter er hett!


Kostet kr 90- når den ble kjøpt . I original forfatning, behandlet i rødbrunt.

Hengende blomster og planter gir en avslappet atmosfære og vil bryte opp de stramme linjene i interiøret. De bidrar til at stylingen blir mer . Pidestall blomster i betong - Pidestaller - FigurGrossisten - Når du vil at blomsten skal vises høyere opp eller en statue skal stå på en form av fot,eller hvis du . Ikke på lager i nettbutikken. For blomster eller som av. Sjekk lagerstatus i butikk. PIDESTALL : Entreen er rustikk med teglstein og betonggulv.


Veldig fine i kombinasjon med blomsterpotter i samme serie. Et uttrykk som passer perfekt inn i norske hager. Jul er tid for levende planter og blomster , og endelig har mange av oss tid til å nyte dem også.


Pynt opp i vinduskarmer, på bord og pidestall , vi har gode tilbud . Jenta stanset og ble nesten hengende på en pidestall med noen blomster på toppen, Akisha skyndte seg å berge blomstene. Areghed nikket verdig mot jenta. Pidestall lar deg lage en grønn oase i stua eller en urban hage på balkongen.


Bruk den til grønne planter, fargerike blomster og hjemmedyrkede urter.

Rikt dekorert med flatskurd. Motiv på dekor av blomster ,. Stempel av messing med initialer på toppen av håndtaket. Stilren og lekker blomsterpotte på pidestall fra Trend Design.


Kult å ha stående på et stort spisebor en vegghylle eller i en dyp vinduskarm. Stilig pidestall til blomster eller som kubbestake. Dette er den uten glasskuppel, til venstre på bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg