tirsdag 17. mai 2016

Fennikel krydder

Den har vært dyrket og brukt i Kina, Persia, India og i . Rå fennikel er en utmerket kaliumkilde, og fennikelfrø brukes til sursylting, . De eteriske oljene stimulerer gjennomblødningen i slimhinnene i mage og tarm, demper bakterievekst og luftplager. Du kan også kjøpe fennikelfrø fra krydderhylla i de fleste dagligvarebutikker. En av de mest intense smakene fra fennikelen er de tørkede og malte frøene fra planten. Fennikel som krydder gjør .

Og dette har blitt et populært krydder verden over, også i Europa nord . De tørkede frøene brukes til saus, fiskeretter og som brødkrydder. I denne videoen får du nyttige tips og råd om hvordan du kan bruke fennikel i matlaging. Med sin særegne smak gjør den seg godt både som hovedingrediens og som krydder i en rett. Når fennikelen stekes, kommer den herlige . Velsmakende fennikelfrø gir en god te som forebygger luft i magen hos både barn og voksne. Brukt som krydder setter den sitt særpreg på mange slags bakst.


Ta sjansen på fennikel , og du vil ikke angre.

Grønnsaken med anissmak setter en helt spesiell spiss på maten. På Hurtigruten blir ørreten bakt i ovnen med mye god krydder. Tilbehør er fennikel , spinatstuing og kokte poteter. Blåskjell og en sitronbåt blir ekstra pynt.


Et stort stykke kjøtt på bordet er kjennetegn på en klassisk søndagsmiddag for mange. Svinekam med spennende krydder og sødme fra aprikos gir skikkelig . Her finner du flere oppskrifter. Kyllingkrydder Tandoori Hindu . Dyrkes både som grønnsak og krydderplante. Smaksrikt krydder av god kvalitet. Dyrking av krydder – slik lykkes du.


Salciccia Toscana fennikel 3g. Salsiccia toscana er ofte smaksatt med urter eller krydder , og denne er smaksatt med fennikel. Knollen er hvit, da den vokser under jorden. Hjem Katalog Krydder Krydder frå heile verden.


Gød for fordøyelsen, ved kollik osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg