onsdag 18. mai 2016

Beskjære kirsebærtre høst

Pæretreet som beskjæres i videoen hadde et virrvarr av grener som. Har et kirsebærtre som er altfor stort. Bør vel beskjære radikalt? Kan jeg gjøre det i sommer - eller når?


Mange planter trenger beskjæring.

Ved beskjæring oppnår vi flere ting. Beskjæring og forming av frukttrær. Hageland Mesterhagen Bilde Frukttrær. Du har kanskje hørt rådet om å beskjære eple- og andre frukttrær på.


Se hvordan du beskjærer og hvilke kvister du skal ta. Prydtrær med tidlig blomstring, som japansk kirsebærtre , bør en vente med å beskjære. Tips om beskjæring av frukttre får du hos oss, og hvordan og når du skal beskjære et frukttre, og tips om utstyr ved beskjæring av kjerne- og steinfrukt.

Skal du derimot bruke de i hekk, bør du være nøye på å gi de en stussing gjerne høst og vår. Tidligere ble det hevdet at trærne kunne beskjæres om høsten , men dette kan være uheldig. Om høsten angriper nemlig sykdommen bakteriekreft, og den får lett . Video som forklarer deg hvordan du skal klippe og beskjære plomme, morell og kirsebærtre.


I mars og april måned er det tid for å beskjære frukttrær, bærbusker, roser og. De fleste trær og busker kan beskjæres året rundt, men våren er likevel den beste tiden. Her er noen gode tips som hjelper deg i gang.


Så har du ikke gjordt det til nå, så vet du hva du har å gjøre. Eple og pære trær kan også beskjæres fra februar og utover. Før ble det hevdet at steinfrukt var bløder som måtte beskjæres høst. På våren før løvsprett er det tid for å beskjære frukttrær, bærbusker, roser. Har du et frukttre som er forholdsvis nyplantet skal det ikke beskjæres så mye, men.


Plomme- og kirsebærtrær bør du alltid beskjære bare i. Sist på sesongen er det høstbringebærene ”polka” som skal klippes ned. Plomme og kirsebærtrær er blødere og skal ikke beskjæres om våren,. Hensikten med beskjæring er oftest at vi ønsker og gi veksten en viss form eller størrelse, eller at vi vil at den skal gi.

Plant i høst , nyt til våren! Vent med beskjæringen av plomme- og kirsebærtrær til høsten. Trær og busker beskjæres tidlig vår eller om sommeren, avhengig av type. Plumme- og kirsebærtrær bør beskjæres etter at frukten er plukket.


Hvordan er det å beskjære disse kraftig? Vil de skyte greit igjen, eller. Vi bekjærte sist i fjor høst - så det er fin tid nå ;) . Høsten , Formklipte hekker, Klippes.


Men de må ikke klippes om høsten , for da trenger de den næringen. Med et kirsebær og plomme eksempel gjøres tidlig på høsten. Hvis du går for hardt beskjære et kirsebærtre vil mangle den forventede . Kirsebærtreet er en bløder, og skal ikke beskjæres på denne tiden av . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg