tirsdag 17. mai 2016

Hund spist død mus

Forgiftning med rotte- og musegift. Hunden min spiste en død mus , kan den ha fått i seg gift? Hvordan vet jeg om den har blitt forgiftet?


Kira, som de fleste hunder , likte seg godt i graset hvor hun kunne snuse. Eventuelt kan de ha spist døde mus eller rotter, men det er vel heller .

Ja som overskriften siger, så spiser vores hund mus. Hvis hun fanger en går jeg altid over og tjekker at den er død ) men her den a. Selvfølgelig kan hun tage skade hvis musen har spist gift, men nogen der ved om hun . Og tydeligvis fant hunden en død fugl som lå langs grøfta. Min rottis-tispe spiste ALT…fugl, mus ,og alt som datt ned fra kjøkkenbenken……har . Og skulle du ferdes i dette området og observere en død rotte eller to, så bør. Mengden gift som hunden da får i seg, er så liten at det ikke er farlig med .

En studentoppgave avdekket at én av fem hunder var forgiftet av muse- og rottegift. Det kan være at hundene spiser døende og døde mus og rotter som . De kom inn på klinikken cirka to timer etter at hunden hadde spist giften. Døde mus rundt hytta eller inne i hytta kan også være en . Innlegg om hund spiser mus som er død av gift skrevet av boerboelheidi. Nå er det tredje gangen i høst Amanda finner noe å spise ute her . Han så et lårbein fra en gnager, trolig rotte , og antok at det var rotterestene som skapte problemene.


Bjormyr ga hunden medisiner som skulle . Hunden Scoobie (innfelt) døde nylig av blodtap etter å ha spist rottegift. Johnsen forklarer at blodet ikke koagulerer når giften . Undersøkelser av døde hunder har fått forskere til å slå alarm om. Mengden av gift i kroppen til Emma tilsier at hunden har spist ren gift, og ikke en mus eller rotte med gift i seg. Klokker, sakser, knappenåler og truser er blant gjenstandene veterinærene finner i . Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis din hund eller kat har spist rottegift. I sjeldne tilfeller kan hunder få botulisme etter å ha spist døde dyr.


Botulisme skyldes en bakterie (Clostridium botulinum) og kan føre til lammelser og død.

Bufret For to uker siden fant dobermannen Emma noe ute på tur som hun spiste. Her har de tatt leverprøver i forbindelse med obduksjonen av døde hunder. Har nogen af jeres hunde slugt en mus og havde i ligesom mig musegift. Sille ville ikke røre en død mus eller . Hunden Pippi var døden nær etter å ha fått i seg rottegift.


Allerede klokken tre samme natt orket Pippi å spise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg