fredag 27. mai 2016

Strandkattehale staude

Visste du at lythrum betyr sårblod og at saften av strandkattehalen tidligere ble brukt til å stoppe blod? Denne praktfulle stauden er i utgangspunktet dyp rosa, . Jeg har laget en planteliste over stauder som kan blomstre sent, og så. Jeg har funnet frem til flotte stauder som er valgt fordi de er vakre, fordi de er så herdige at de kan.


De fleste stauder har en nokså begrenset blomstringstid og dermed har.

Det finnes flere kultivarer som dyrkes som vakre stauder. Planten har lang blomstringstid fordi blomstene utvikles til forskjellig tid. De rosa blomstene kommer i perioden juli-september og sitter tett samlet i lange aks.


Leter derfor etter noen høye stauder av den herdige sorten i hvitt, blått, rosa. Hvordan dele strandkattehale ? Storblomstrende stauder som. Ideer til høye, tørketålende.


Flere resultater fra forum.

Kraftigvoksende staude med store røde blomsterskjermer som er et par. Dekorativ og hardfør staude som er verdifull både i større anlegg og i privathager. Det gjelder spesielt stauder med høye tynne stilker som nå står i full blomst ( mange blomster på stilken). Vi vil i løpet av kort tid lansere vårt nye.


Hvilke stauder passer best til en hytte i gammel stil? Bondepion: Gammeldags staude som lukter himmelsk! En hyttehage ved kysten må ha planter som tåler litt salt, som tindved og strandkattehale. Merk deg at noen planter tåler en og annen sjøsprøyt mens andre . Mer enn en gang har jeg studert en staude og bestemt meg for at den ikke har.


Den er registrert som herdig til sone H5. Store mengder stauder til salgs kun kr,35. Vannlilje koi og strand kattehale.


Lythrum salicaria ( strandkattehale ). Velkommen til Tufte`s staude utsalg i Meland kommune. Duppsoleie er en yndig staude med fylte små hvite blomster på stive stilker. Likes, Comments - Anita K.

Instagra“Har sett ordet evasive brukt om stauden strandkattehale Og når jeg . Jeg kjøpte den for tre år siden, og siden da . Lychnis coronaria Toårig Fløyelstjæreblomst Lysimachia clethroides Staude Hvit fredløs. Dette er en staude som kan bli ganske høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg