tirsdag 10. mai 2016

Thuja brun nederst

BRUN TUJA Jo da, du kan få den høyreist og vakker hvis du. For å sjekke om tujaen har fått sopp, se nederst på stammen og på røttene. Nå er alle tujaene brune nederst og oppover, men fine og grønne øverst. Knopper på Thuja Smaragd 26.


Ingen” vil ha tuja , men når det kommer til hva vi skal plante som.

Jeg frykter at mange hekker og planter kan bli brunsvidde i år, fordi det har tatt så. For eksempel thuja og barlin i tillegg til rhododendron. Thuja bryter ikke pånytt fra brun ve altså hvis du beskjærer lenger inn. Hundeurin på hekk innlegg 6. Hva skjer med vår Tujahekk?


Klipping av Thuja Brabant. Flere resultater fra forum. INGEN KUR: Årets mars måned ble for tøff for mang en tuja.

Noen av plantene har blitt litt brune her og der. Har en enslig liten tuija på verandaen jeg, og den har blitt ganske så brun og stygg nederst stakkars. Tuja får lett solsviskader, som gjør at den blir brun i kantene. Dersom brabanten er blitt brun er den høyest sannsynlig tørket.


Jeg har planta en drøss med Tuja jeg har egen Gartnerfirma,og alle vil jo ha Tuja. Hekken er nemlig brun inni og det er lite sannsynlig at det bryter nye skudd fra gamle stammer . Tuja kan klippes hele året, men det er best å klippe fra telen har gått og til. Det kan gå bra, ekspertene strides litt om tuja bryter fra brun ved . Bruna partier på tuja kommer aldrig att repa sig!


Planting av Thuja er veldig enkelt og rett frem:. Også mer skyggefulle steder kan gå fint, men på steder med mye skygge vil Thujaen bli brun og ikke så pen. Vi har plantet en ny hekk for uker siden ( tuja ) Nå begynner de å bli brune og det skal de jo ikke.


Vi lurer på om vi kan ha vannet dem for mye. FPForum › Hjem og utstyr › Grønne fingre Bufret Lignende 10. Her er jeg også, naboen har planta thuja -hekk nederst i hagen vår (på grensen mellom tomtene våre) og jeg kommer til.


Og du trenger ikke velge Tuja. Selv om de begge er løvfellende, så beholder de de brune bladene hele vinteren, slik at man ikke kan se .

Har du Tuja -hekk i hagen, eller har du planer om å plante en? Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret 27. Du skal aldri skamklippe en tuja , de lager ikke nye skudd fra brun ved.


Du søker: Thuja brun nederst. Japantuja eller japansk tuja (latin: Thuja standishii) er en av tre arter av tujaslekten som vokser i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg