tirsdag 24. mai 2016

Plantevernmidler felleskjøpet

Hønsehirse må tas på alvor av Anne G. Felleskjøpet har kontaktet våre leverandører av ugrasmidler. Ingen av leverandørene kan gi sikker garanti for at deres produkter ikke kan skade fangvekster . Her er mange gode råd og tips om valg og bruk av plantevernmidler. Det er ekstra viktig at de som bruker plantevernmidler følger anvisninger som er på produktenes . Ny forskrift om plantevernmidler trådte i kraft 1. Mattilsynet har nå utarbeidet en veileder til denne forskriften. Plantevernmidler godkjent i økologisk produksjon av Anne G. Kraggeru produktsjef plantevern. Som tidligere må alle som skal kjøpe eller bruke plantevernmidler til yrkesmessig bruk ha gyldig autorisasjonsbevis.


HØRINGSLISTE - FORSKRIFT OM PLANTEVERNMIDLER. Høringen blir kun sendt ut. Klima- og miljødepartementet. Virkningstabell for plantevernmidler mot ugras. Lentagran gjelder også for mais.


Dow og BASF, men vil være henvist til å kjøpe disse . NY FORSKRIFT OM PLANTEVERNMIDLER 1. Utvalget av såvarer, gjødsel, kalk, ensileringsmidler og enkelte plantevernmidler , skal bidra til å gi god lønnsomhet i planteproduksjonen på din gard. Autorisasjonskurs i kjøp og salg av plantevernmidler. Fagsjef Finn Bjørnå vil ta for seg vanlige ugress, og orientere om bruk av plantevernmidler. Norge mener derfor at innlevering av ukurante plantevernmidler bør skje.


Kunstgjødsel, plantevernmidler , konserveringsmidler, maskiner m. Forskrift om plantevernmidler begrenser bruken, og den må følges. Søndagskupp med reduserte priser på aktuelle produkter i nettbutikken vår. Tilgjengelig på søndager (og bare søndager) hver uke.


Totalt har det vært i salg rosa plast til omlag 200. Også i Tromsø har dette stuntet vært gjennomført, og du har . Vi ser her nærmere på det danske felleskjøpet Danish Agro. Akershus Bondelag, Norges Bondelag og Norske felleskjøp , og er.


Såvarer, handelsgjødsel og kalk, plantevernmidler og andre . Trenger du autorisasjonsbevis for handtering og bruk av plantevernmidler ? Landbruk Nord arrangerer kurs, med forbehold om nok deltakere: -Storslett 18. Kurs i Handtering og bruk av plantevernmidler , Storsteinnes 19. Next articleStrengere regler for bruk av plantevernmidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg