fredag 20. mai 2016

Gammel tohjulstraktor

Den er produsert ved Ar Maschine . Tohjulstraktor til salgs fra Kr. På en gammel buss ble overbygning- en fjernet, rammen kortet inn og fjærene fjernet, små forandringer på den 6-sylindede store motoren. TØNSBERG: Nils Evensen vekker oppsikt med tohjulstraktoren sin.


Klipper gress med år gammel tohjulstraktor.

Artikkelen er over år gammel. Oki, har vært å fått tak i en Honda 2tohjulstraktor. E det nånn som har no formeining om ka æ kan sæll det hær førr ? I stedet for å slå med ljå, kan det brukes lette maskiner, som tohjulstraktor. Emil Vegheim i Gjerdrum samler på traktorer – tohjulstraktorer. Emil har vært bitt av tohjulstraktorbasillen siden han var et par-tre år gammel.


Hurtigkopling, redskapsdel.

Adapter, fra gammel PTO til ny PTO. FERRARI 3PowerSafe Reversible er en tohjulstraktor som er enkel å . Her møtes gammel som ung og slår av en prat. Honda tohjulstraktorer er hagemaskiner for deg som har behov for allsidig hjelp i hagen eller på jordet.


Maskinene kan brukes som jordfreser, slåmaskin eller . Denne var en av attraksjonene på tohjulstraktor -festivalen. Er det lov å kjøre tohjulstraktor på veien ? Eg lurer på litt forkjellig. Hvor gammel må jeg være for å få lov til å kjøre scooter på veien?


Det er vel mest dei norske produsentane av . Sandsletta at det hadde vært på sin plass å ønske velkommen med en parade av gamle tohjulstraktorer. Bak arbeidshesten sto lundeheringen Andreas Brukåsa. Han skal kjøre Norge på langs med en gammel tohjulstraktor. Fredag slet han seg gjennom Atlanterhavstunelen.


MGM tohjulstraktor med tilhenger med drift på hjulene som gir maskinen firehjulstrekk.

Tilhengeren kan lastes med 7kg og kjøre bakker opptil. Og jeg trodde at startgass skulle tenne med gnist på pluggen, men det sjer ikke. Boksen er vel 2-år gammel.


De har klart å fiske ut noen gamle drag til en gammel vogn som vi reddet ut derfra for noen år siden, og de fant en gammel liten to-hjuls traktor. Vi ble tipset om en gammel Bucher tohjulstraktor bak en låve i nærheten, og denne måtte befares. Kjøpte nettopp en to hjulstraktor med slåmaskin, gresstrimmer og . Gammel plog - Rollag bygdetun.


Med en gammel sofa oppa svansen hadde man plass til heile familien, på en komfortabel måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg