torsdag 19. mai 2016

Påskeliljer ta vare på løk

Påskeliljer i potte kan plantes ut i hagen når blomstene er visnet. Det er viktig at næringen fra bladene går tilbake til løken. Etter påsken har du helt sikkert påskeliljer eller kanskje perleblomster og krokus. Alle løkplantene som du har i potte er det lurt å ta vare på.


I Norge kaller vi vanligvis alle de gule sortene for påskeliljer , mens de litt.

Tips: Du kan ta vare på påskeliljer og andre løkblomster i potte og . Jeg har kjøpt en krukke med påskeliljer på løk (som står i jorden) som. Nå har de visnet, men hun i butikken sa jeg kunne ta vare på løkene til . Flere resultater fra forum. Plantehjelp: Påskelilje plantehjelp. Ingen løkblomster er glade i sterk varme, og påskeliljer trives egentlig best ute. Jo kjøligere den står, jo lenger varer blomstringen.


Løkblomster hører våren til, og er noen av de mest populære.

Det vil si at påskeliljer og tulipaner vil plantes dypere enn krokus og snøklokker. Påskeliljene har med seg egen næringspakke i løken , slik at man ikke. Narciss vil takle ned til -grader om natten, uten å ta skade.


Hvordan ta vare på løkene i flere år? Denne løkplanten er blant de . Etter avblomstring er det viktig for løken å samle næring og vokse . Har en stor flott påskelilje her. Men den er ferdig med å blomstre for i år, ser det ut til. Er det noen måte å ta vare på disse inne? Nå er det høysesong for løkblomster mm i potte, og jeg vil gjerne tipse.


Perleblomster, påskeliljer og krokus kommer vanligvis igjen om de blir . Ta vare på påskeliljen ved å klippe bort blomstrene like etter at de har visnet. De gule narcissene er kanskje best kjent som påskeliljer. Gi gjødsel annenhver uke etter blomstring hvis du vil ta vare på løkene.


For påskeliljen ei vasen finnes det . Tulipaner, påskeliljer og andre løkblomster : Slik planter du vårløk.

Flott sammen med tulipaner og påskeliljer , i samme fagenyanser og . Fargerike bilder frister med vakre tulipaner, yndige snøstjerner og spennende påskeliljer. Les også: Ta vare på eplene. En tommelfingerregel er at vårblomstrende løk legges om høsten, fra 15.


Kan jeg ta opp allium- løk og plante sommerblomstfrø?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg