tirsdag 31. mai 2016

Teoritentamen traktor

Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven. Det stilles stadig strengere krav til opplæring av de som skal kjøre traktor. Her kan du teste om du har kunnskapen som trengs. En fin liten øving til teoriprøven til traktorlappen. Her er en liten test jeg har laget i forbindelse med øving til teoriprøven til traktorlappen.


Vi tilbyr teoriprøven for traktor som nettkurs.

I Statens vegvesen jobber vi for at våre nettsider og digitale tjenester skal være best mulig tilpasset deg som bruker, og at du skal finne det du leter etter. SVAR: Hei Her er en detaljert oversikt og læreplan for traktor. Antall feil på traktor teori? Teoriprøve på nett, hvilken er best 1. I denne artikkelen, som også . Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått. Du kan altså ha maksimalt feil.


Ellers er det bare å bruke sunn fornuft på prøvedagen.

Jeg fikk spørsmål om hvor mange ulykker . Kurset er felles for alle de lette kjøretøyklassene slik som mope motorsykkel, tre- og firehjulsmope snøscooter og traktor. Endelig teorikurs for traktor på nett med god lyd! Traktoropplæring trakor førerkort Hitra Frøya orkanger traktorlappen Traktorførerkort Traktor førerkort orkdal Traktorførerkort hitra Traktorførerkort lappen. Bestill teoribok med teoritentamen klasse B fra ATL - Veien til førerkortet.


Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet . Vi er stolte av å være den eneste trafikkskolen på hele Romerike som tilbyr førerkort klasse T trafikkopplæring. Les mer om kurset og meld deg opp her. Er tiden kommet for å ta teoriprøve for bil, kan du spare både ti penger og frustrasjon på å møte opp godt . Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener.


Før du kan avlegge selve førerprøven (oppkjøringen), kreves det for de aller fleste førerkortklasser at du består en teoriprøve. De gir deg en pekepinn om hvordan du . For bil, motorsykkel, lastebil, moped og traktor kan dei også . Gjennom opplæringa på trinn skal elevane lære å meistre traktor med. Traktor opplæring: Du må ha.


Eleven kan teste seg selv på oppgavene i arbeidsboka og spørsmålsboka for Traktor og så på teoritentamen. Opplæringen i klasse T har fire trinn. Det er viktig å ha nådd målet for et trinn for å ha godt utbytte av opplæringen på det neste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg