onsdag 11. mai 2016

Glasskrukker

Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glasskrukker er blant annet utmerket å . Sett med glasskrukker med skrulokk.


Silikon ring som gir god tetning.

Kan brukes til oppbevaring av mat. Egnet for oppvaskmaskin så vel mikro. Norgesglassene er kanskje de mest ikoniske sylteglassene vi har i Norge – og med god grunn. Fra da de først kom på markedet . Krukker og flasker i glass kan brukes lenge – også etter at syltetøyet har blitt spist , og drikkevarene har blitt drukket opp.


Ta en titt på hvordan vi . Hos Be:Eco får du kjøpt glasskrukker og annet nyttig tilbehør til dine lag-selv prosjekter.

Start din plastfrie livsstil hos oss. I denne pakken får du stk. Perfekte for små gaver, dekorasjon eller til å fylle med smakfulle overraskelser. Lekker og praktisk oppbevaring til kjøkkenet.


Tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn. Praktisk, dekorativ og prisverdig krukke med et lett håndterbart silikonlokk som tetter krukken godt. Laget av holdbart borosilikatglass.


Glassburk i klart glass med klemme. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Til jul skal vi gi bort endel mat til venner og familie. Sopp og syltetøy fra selvplukk i skog og hage.


Derfor jakter jeg etter glasskrukker med lokk, . Da er glasskrukker et hett tips. Bruk dem til matvarer du ikke har plass til . Stort sortiment til markedets beste priser.

Vi leverer på 3-virkedager. Varemerke: Ernst Kirchsteiger. Typ av kruka, Blomsterpotte. Forleng holdbarheten på matvarene med vakuum. Pynt opp på badet med oppbevaringskrukker.


Vi sender til hele landet. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgrad . Herlige små glasskrukker med metall-lokk Krukkene er små, og måler kun 5cm, men er dermed perfekt som kuvertpynt med noen små drops i til hver gjest. Setter du litt farge på glassene, samt dine egne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg