fredag 6. mai 2016

Innstilling av fotocelle

Testen har sekunders forsinkelse så det er tid til. Den utvendige lux- knappen på FCL benyttes til innstilling av tennivået, som er justerbart fra - 3lux. Behov for utelys varierer med årstidene, og du kan spare mye ved at lyset ikke står på til alle døgnets tider.


Med fotoceller , ur eller bevegelsessensorer unngår . Tast til innstilling av ønsket reaksjonsnivå. Innstilling av nattsparemodus-varighet.

Ideelt til styring av belysningsanlegg. Dvs tiden fra siste bevegelse er registrert til sensoren legger ut. Når lux verdien har kommet ned til innstilt nivå vil rele legge inn og slå på . Registrerer lysstyrken i omgivelsene og tenner tilkoplede lamper automatisk når skumringsnivået er nådd om kvelden og . Fotocelle 230V for utendørsbruk. Dette er praktisk ved montering og innstilling.


Tekniske data: Driftsspenning. Bryterfunksjon: 1- polet gnistfri. Max startstrøm, innkoblingsstrøm 120A i max 10 .

Det er god økonomi å montere fotoseller på utelyset og bevegelsessensorer både inne og ute. Vi leverer og lagerfører alt av fotoceller og bevegelsessensorer. Områdevelger for lysstyrke.


Lyssensor utenpåliggende EE 003. Tidsinnstilling: - 6min. Bevegelsesmelder med fotocelle IS 130-Hvit STEINEL. Innebygget fotocelle og innstilling for etterlystid på opptil 35min. Det betyr at man selv kan velge hvor nære man må være armaturen før den tenner, . Forhåndprogrammert med ENøK-funksjonen . Driftstermostaten og overhetningstermostaten har fast innstilling ,. Smart Teach gir samtidig en problemfri innstilling.


For a hindre uOnsket innstilling av termostaten, sa bOr. Lysområde: stk innstillinger - 200Lux og 2- 20. Manuell innstilling med pot. I test-modus er tidsforsinkelsen frakoblet . Direkteavkjennende fotocelle med bakgrunnsavblending og 5m rekkevidde.


For deteksjon brukes infrarød LE men for å lette innstilling og montering finnes. Lyset PÅ eller AV om morgenen.

Enkel innstilling av belysningstid og skumringsnivå via skruknapp. Oversiktlig koblingsrom for enkel og . Det ble en fotocelle av merket Doepke Dasy, kjøpt hos den lokale . Trykk UP for å aktivere fotocelle – Hvises – bekreft med SET. Du kan for eksempel ha en dag innstilling og en nattinnstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg