fredag 27. mai 2016

Lavendel mot edderkopper

Du har kanskje prøvd produkter mot edderkoppene som du har kjøpt på butikken, men så er de aldri så bra som det sies at de skal være – i . Edderkopper hater nemlig både mynte og lavendel. Hvis du skrur av lyset, kan du forhindre at de søker seg mot huset ditt. Jeg plages så jævlig mot edderkopper , som hele tiden dukker opp midt på stuegulvet.


Dem er så sykelig stor, på str med en knyttneve . Noen har sterk fobi mot edderkopper.

Mynteurter av alle slag skal holde edderkopper , mygg og maur unna . Motsatt eddik, lukter lavendel bra, men også lar edderkoppene bort naturlig for deg. Og likevel, kastanjer er et effektivt vern mot edderkopper. God og jevnlig rengjøring vil også kunne virke forebyggende mot edderkopper – i hvert fall mot at de slår seg til ro i boligen.


Mangler: lavendel Hvordan bli kvitt edderkopper? Bor i en kjellerlelihet hvor jeg veldig ofte så edderkopper , men etter jeg begynnte å bruke dette har jeg ikke sett en . En beskyttelsesmekanisme mot andre skapninger som vil spise dem, . Ho ville ikke ligge i senga si, for de edderkoppene kunne komme å ta ho. Så lavendelvann funker mot edderkopper , monster, spøkelser og alt .

ETERISKE OLJER MOT EDDERKOPPER :-) Det er mange som synes edderkopper er ekle vesner og er rett og slett redd de. Virkningsfulle eteriske oljer mot mygg kan være: LAVENDEL. Om du er langt unna lege, og blir bitt av en giftig edderkopp ,. Ifølge Folkehelseinstituttet trekker den ofte inn i hus når det går mot høsten . Hvis du vil undgå et efterår og vinter med edderkopper i stuen, så giver vi dig her gode råd.


Bufret Lignende Oversett denne siden 7. Sug bomull baller med eterisk olje av sitron eller lavendel , og putt inn i skap, skap . Lavendelduft kan edderkopperne ikke lide. Planter du lavendel vil myggen holde seg unna. I kampen mot skadedyrene spiller disse små krabatene nemlig en svært viktig rolle. Jeg anbefaler for eksempel å plante lavendel mellom roser.


Samboeren som normalt ikke har noe i mot edderkopper begynte å mislike de pga. Mener jeg leste et sted at lavendel og kan funke? Som med mynte, kan du vokse lavendel i hagen for å holde edderkopper i sjakk samt tørke den for. Soppsykdommer er en alvorlig trussel mot mynte planter.


Samplanting med duftsterke planter som lavendel og tagetes sies også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg