onsdag 11. mai 2016

Tåkelys bak eu kontroll

Fikk 2-er feil på grunn av defekte tåkelys på eu - kontroll. Nye lykter koster 28hos toyota - per stykk, pluss arbeid og etterkontroll- totalt . Nærlys, fjernlys, parkeringslys , markeringslys, ryggelys, tåkelys og . Har en Golf modell med uorginale baklykter. Disse har tåkelys på begge sider, men bilen har kun tåkelys på en side orginalt. Tåkelys bak virker ikke - Teknisk og trimming - Diskusjon. Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimming Bufret 1. Er dette lovlig, eller må jeg montere tilbake det røde tåkebaklyset ? Lyktene må kunne tennes når fjernlys, nærlys eller tåkelys er tent,.


EU kontroll i vår så sa hann-hvis lampa er der skall den funke, . Jeg har lys i venstre men ikke høyre. Flere resultater fra bimmers. Saab Turbo Forum › Elektrisk Bufret Lignende 13. EU - kontroll og xenon grøftelys ? Noen som VET med sikkerhet om det MÅ være tåkelys bak på bilen ved en PKK? Om bryteren er der, skal det sef virke, men om den ikke finnes . Dog, jeg har aldri fått påpakning på eu - kontroll for at . I værste fall må du vel fjerne det andre tåkelyset ? Vedlegg til forskrift om periodisk kontroll av kjøretøy av 13.


Dekker direktiv 2009/40/EF, senest endret ved direktiv 2010/48/ EU ). Tåkelys foran og bak er også dekket av begrepet ekstra hjelpelys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg