onsdag 29. juni 2016

Bensin vinsj

QQNAW9Zdk Proff bensindrevet bærbar vinsj kun kg med Honda motor. I motsetning til konvensjonelle . Diesel og bensindrevne vinsjer i forskjellige størrelser og kapasiteter. Lett, kraftig, kompakt og sterk. Skogsvinsj VF1er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller .

FORT Lasteplan med vinsj leveres som tilleggsutstyr til FORT ALIEN-modellene. Bensindrevet vinsj til trekking og løfting. Honda GX 2 for bensin , tilkoblet et gir, via et . Portable Winch (flyttbar vinsj ) er en smidig og lett vinsj. Stort utvalg i vinsj of vinsjdeler til Ski-Doo, Lynx, Polaris, Yamaha og Arctic Cat snøscooter.


Gode priser og rask levering fra eget lager i Norge. Denne løser ditt vinsjeproblem. Service Kit Andersen vinsjer.

Fyll på gasstanken med BLYFRI BENSIN. DE FLESTE SITUASJONER DER VINSJ BRUKES REPRESENTERER. Belte for vinsj med festebolt og krok. Lengde: m Bredde: cm.


Vinsjen kan brukes med bånd ( slik som på bildet) eller med wire. Bånd eller wire må kjøpes separat. Bånd og vinsj finnes under anbefalt . Den er solid bygget av aluminium, samt leveres med visjkabel med krok. Aggregatene kan leveres med elektrisk, bensin , diesel, pneumatisk eller.


Hydra Maritime leverer hydrauliske og elektriske . Kan bruges til alt som bruker volts utstyr og kan f. ATV-tilhenger, ATV, båthenger, . Harken PowerSeat bensin kompakt. I sortimentet er det flere typer bensindrevne vinsjer , hydraulisk aggregat, hydraulisk splitter og en serie med tilbehør til motorsagen for barking av tømmer,. Kondensfjerner bensin 2ml.


Injector cleaner 200ml bensin. Kunne tenkt meg å lagd et hjemmelaget skitrekk:D Har en ide med vinsj å greier.

Har både elektrisk motor og en bensin drevet motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg