torsdag 9. juni 2016

Hampprotein

Hemp er en naturlig kilde som er rik på proteiner av høy kvalitet, omega fettsyrer og kostfiber! Den er snill både for kroppen og miljøet og inneholder rent, . Hampprotein er den beste proteinkilden fra naturen. Hamp er den mest næringsrike og komplette matvarekilden i verden.


Hamp inneholder mer aminosyrer (proteiner) enn melk, kjøtt og egg.

Jeg bruker hampprotein pulver i veldig mange av smoothiene mine. Smaken er noe spesiell, men den er ikke vond synes jeg. Supernature hampprotein er en godt egnet supermatvare for deg som trener, eller ønsker mer protein i kosten. På den ene siden, arver den alle helsemessige fordeler fra hamp frø, på den annen side, har det veldig høyt innhold . Hamp protein pulver kommer fra hamp frø.


Bio hemp er et økologisk hamp protein (). Hamp har et perfekt innhold av aminosyrer for deg som ikke tåler gluten og ikke kan benytte protein fra melk.

Supernatures hampproteinpulver er et næringsrikt pulver med lettfordøyelig planteprotein. Andre gode næringsstoffer som vitaminer, mineraler, . Den inneholder ALLE de essensielle aminosyrene og et perfekt forhold mellom omega og 6. Hamp er både miljøvennlig, vegansk, vegetabilsk og inneholder masse mineraler og fettsyrer. Vårt hamp proteinpulver tilbyr mer enn protein, Omega og. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Proteinpulver, Vegetabilsk,. Klik her og find den bedste pris nu! Lavkarbo pannekaker med hampprotein.


Fordi produsentene ofte har ulike bearbeidingsmetoder, varierer kalori innholdet av hamp protein pulver mellom merkene. Hamp-Protein Complex 3g økologisk. INGREDIENSER: 1 økologisk hamp proteinpulver,. Berik din protein shake, smoothie, yoghurt eller müsli med en spiseskje hamp protein pulver.


Recombinant Hepcidin Antimicrobial Peptide ( HAMP) Protein (His tag). Source: Escherichia coli (E. coli).

Seems to be required in conjunction with . Hamp Protein har et højt indhold af omega 3- og omega fedtsyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg