mandag 27. juni 2016

Taras tromsø jekta

Velkommen til vår hjemmeside! På disse sidene ønsker vi å gi deg en liten smakebit på hva vi kan tilby deg i våre koselige butikker. Mens vi venter på at sommeren skal komme til Tromsø så peise vi på med.


Vi har to utsalgssteder i Tromsø. Vi satser 1 på god kvalitet og .

Taras avd Jekta storsenter fra , Troms. Karlsøyveien 1 Tromsø , Norway. Kaffe og te - Spesialforretning. Vil du bli oppdatert hver morgen? Nå bevares likevel elektronikkbutikken på Jekta.


Sweet Heart startet i bakgården . Vi kan friste med kaffe, te, konfekt, godteri og gaveartikler! Vis i kart Åpent i dag Stengt .

Jekta Stor senter, Kar lsøyvegen Tromsø , tlfnr. Juridisk selskapsnavn, AS Taras. Postadresse, Postboks Tromsø. Mangler: jekta Nord- Mette ble eier og sjef som 18-årig skoleelev.


Personal er tilgjengelig i Tromsø på Indeed. Regnskapsrådgiver, Sous-sjef. Fagråd for handel bidrar til å styrke Tromsø som handelsby.


Begynte på den helt nye butikken da den åpnet på Jekta. I mars åpner skjønnhet- og velværesalongen Beautybar på Jekta. Holder til på Nerstranda og Jekta i Tromsø ,. På vår avdeling på jekta er det nå Big Sale og de har - på kaffe og te. I tillegg finner du gode priser på utvalgte varer. Bestill deg time hos Vibeke på Nikita på Jekta.


Kupongen kan brukes én gang på Jekta og én gang på Nerst. Gi bort et gavekort i gave! Her finner du en oversikt over hvilke butikker du kan handle våre gavekort hos.


Noe for enhver lommebok og smak.

Torsdag åpner nye Jekta storsenter i Tromsø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg