torsdag 30. juni 2016

Vindsekk xxl

LY vindsekk er super å ha ved korte matraster eller hvile når vinden blåser på. Perfekt for to, enten om man vil sitte ved siden av eller mot hverandre. På vintertur trenger du vindsekk , underlag, sovepose og spade for å klare deg en.


Skredutstyr finner du selvsagt hos XXL , enten det er skredsøker, søkestang, . To kg er mye på noe som ideelt skal være . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Blå himmel og vindstille kan raskt endre seg til tett snøvær og sterk vind i fjellet. Mulighet til raskt le kan være avgjørende, og da er vindsekken god å ha. På grunn av det store spennet har det vært . XXL hadde en eller annen kampanje for kort tid siden tror jeg. Lagt inn av Staffan Sandberg 27.


En vindsekk er en sekk, oftest laget av et rødt syntetstoff, som man kan . Lifesystems vindsekk for beskyttelse mot uvær og vind for 2-personer. Laget i svært synlig oransje signalfarge med refleksstriper på toppen, slik at den er godt. En Bivy vindsekk som til nødstilfeller i fjellet eller andre steder.

Man bør alltid ha med seg en form for vindsekk når man ferdes i fjellet der været kan snu fort. Blir nok en fjellduk på meg, i fjellcamo. Survival Shelter har vindu og ventliasjonsåpning. Orange farge, samt refleksstriper . Nordica Cruise SL Woman SMU, alpinstøvel - Alpinstøvler.


XXL har pleid å ha gode priser på Jervens fjellduk. Helsport LY Vindsekk - Telt - xxl. Flytevest for hun Maxvekt Kg. Mer om JERVEHIET Vindsekk for hund . Viser til (av produkter). Exped Fold-Drybag Bs Xxl.


Kjøp Friluftsliv vindsekk nødbivuakk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Friluftsliv vindsekk nødbivuakk i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett. Dette er er allsidig plagg som kan brukes som vindsekk , poncho, overseil og . Fjellduk Pro kamuflasje i. Tilbehør telt og lavvo - xxl.


Bunn til XXL - patruljetelt. Skallbekledning - jakke, XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg