torsdag 16. juni 2016

Hestegjerde pris

Vi selger flotte hestegjerder i grønn CuA impregnert furu. Dette er gjerder av god kvalitet og med lang levetid. Solid og pent kvalitetsgjerde i impregnert tre.


Standard oppførelse av gjerde er med m mellom stolpene og stk langsgående liggere i høyden. PRIMO hestegjerde er et pent og vedlikeholdsfritt hestegjerde.

Fåes med både runde og firkantede stolper. Hestegjerder fra Solør gir trygghet og sikkerhet. Solør AgroTre har lang erfaring med produksjon av hestegjerder i trykkimpregnert tre. Pris for fundament modell: kr 40- inkl.


Et godt hestegjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet, er sammen med en god stall, det viktigste man trenger til hesteholdet. Priser : Høyde 30m koster kr. Et strømgjerde er satt sammen av en rekke deler.


I tillegg må man ta valge.

VI HAR NÅ STEVNESKAP I FORSKJELLIGE STØRELSER PÅ LAGER. Vi har tatt inn et større parti stevneskap til lager for rask levering og bedre priser ut til dere . Anbefalt, Pris - billigste øverst, Pris - dyreste øverst, Hylleplass . Lysakergjerde, villmarksstakitt, hongjerde, hestegjerde. Alle priser er oppgitt for ferdig oppsatt gjerde pr. For pris uten, ta kontakt. Du har ingen produkter å sammenligne.


Kvalitetshestegjerde i trykkimpregnert furu, norm NTR-A (Krom-arsen fri). Ideelt som innhegning omkring ridebaner, treningsbaner, luftegårder o. Mangler: pris Strømgjerde - anbefalinger? Bedre Gardsdrift gardsdrift.


En ting er prisen , nettingen er kostbar og du må ha mye tettere mellom stolpene. På vinterstid er det en del elg i området, de har en tendens til å . Du finner ikke den kvaliteten til samme pris uansett. Alt her av gjerdemateriell utenom stolpene er fra Børjes og har hatt det i mange år uten . Alt i tilbehør til gjerder og grinder.


GARANTIER, PRISER OG LEVERING.

Leter du etter Elektrisk gjerdeutstyr på nettet? Finn stort utvalg av Elektrisk gjerdeutstyr fra Horze. Bufret Lignende Piggtråd ble 1. Hvordan man skal gjerde kommer av på hvordan gjerdetype man har valgt. Ikke alle varer lagerføres.


Eg tenkjer i høve at det skal vere estetisk og vere relativt vedlikehaldsfritt. SPAR TID Med nytt gjerdesystem. Tåler store påkjenninger - Lett å vedlikeholde. Kan ha lange strekk mellom pålene. Den største gjerdenyheten siden batteriapparater er endelig i Norge.


SmartFence alt-i-ett er laget for deg som ønsker å sette opp et raskt . PRIS PR METER GJERDE: KR: 37.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg