fredag 17. juni 2016

Elastisk sportstape

For forebygging av eller behandling av idrettsskader, benyttes det ofte en sportstape eller en kinesiologitape som gir god støtte. Sportstape brukes også gjerne . Kinesiotape (også kalt kinesiologitape) er en tynn og elastisk bomullstape med lim av. De fleste varianter av vanlig sportstape er ikke elastiske og blir påført . Vitality sportstape er støttende for ledd og leddbånd som har tapt noe av sin.

Kinesologitape i elastisk bomull som gir huden et løft og hjelper til med å øke . Køb sportstape og sportsbandage hos Henza. Find sportstape efter dit behov - vælg selv mellem elastisk og uelastisk sportstape. De forskellige typer tape er anvendelig til utroligt mange gode formål . Anvendelse av tape i ulike faser av skade og en beskrivelse av klassisk sportstape (uelastisk tape) og kinesiotape ( elastisk tape).


Få sportstape leveret lige til døren. Vi har et stort udvalg og.

Teorien bak hvorfor metoden skal ha så god effekt (i tillegg til å bidra med støtte på samme måte som andre typer sportstape ), er at den elastiske tapen trekker. Sammenlign priser og læs anmeldelser af elastisk sportstape Andet sportsudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!


Den elastiske tape er ikke helt så tæt i vævningen og . Elastisk og vannavstøtende Sikrer stor bevegelighet Effektiv. Taping med tradisjonell, rigi sportstape gir liten bevegelighet i tapede områder. AlfaCare har det beste utvalget i sportstape. Køb ruller sportstape , og betal kun for 3! Beige Elastisk klebende bind.


Macure Foam tape - Profcare Tape. Klebende, elastisk beskyttelsesteip. Gir trykkavlastning på følsomme områder. Se også hele udvalget af Se alt kropspleje. En elastisk latexfri sportstape som former seg meget bra i forhold til kroppskonturer.


Leveres i 5m lengde på rull og i 3cm bredde. Kjøp Elastisk sportstape på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på Elastisk sportstape i kategorien Kampsport og fitness fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste . Prøv kinesiotape i stedet for sportstape. Den er elastisk , puster og tåler vann mye bedre. Kan og sitte på foten i dagesvis uten å skrukke eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg