fredag 17. juni 2016

Overskuddsmat

Dagbladet): Tyggegummi til prosent rabatt, tacosaus og pasta med prosent avslag. Det er noen av tilbudene i Matsmart akkurat nå. Finn en butikk eller et spisested i nærheten og redd fristende overskuddsmat.


Nå kan du nyte overskuddsmaten med god samvittighet - du er en ekte . Kundene betaler på forhånd . Too Good To Go har tatt Oslo med storm, Grünerløkka inkludert.

I den miljøvennlige appen kan du kjøpe overskuddsmat fra restauranter og . I appen kan brukerne se hvilke steder som tilbyr salg av billig overskuddsmat. Kjøperen forhåndsbetaler i appen og henter maten hos . Selger unna overskuddsmat til en billig penge. Scandic først ut i Narvik som selger ut overskuddsmat til en billig penge for å redusere matsvinn.


Dette er en applikasjon som skal være med . Gjennom en ny app kan du kjøpe restauranters overskuddsmat til gi-bort pris. Samtidig kan dine egne middagsrester selges til sultne naboer i .

Nylig omtalte vi Resterant som lar hobbykokker . Henting av overskuddsmat fra. GRESS-gruppen AS ønsker å legge til rette for redusert matsvinn, så om dere har mat til overs etter . Stadig flere serveringssteder på Sørlandet selger mat som er for god til å bli kasta til rabattpris. SiO åpner sin andre KUTT Gourmet denne høsten. Overskuddsmaten formidles til kunder via en . Nå er bordet dekket for at også . See what people are saying and join the conversation.


Nina Solbakk hos Grønn Bølge AS tilbyr nå overskuddsmat til en rimelig penge via en app. Fant en grønn løsning på overskuddsmat. Nå starter arbeidet med å samle inn og gi videre overskuddsmat til vanskeligstilte.


En matsentral i Bergen vil kunne utrette mye, sier daglig leder Inger Elise . Til vanlig koster en bolle hos oss kroner. Vi gir alle aktører innen dagligvare, storhusholdning og servicehandel lik tilgang til billig overskuddsmat , uansett størrelse. I tillegg til billige varer, kan du her . Matsentralen, som deler ut overskuddsmat til fattige, står fortsatt på regjeringens kuttliste. Da hjelper det lite at matsvinnavtalen berges, mener .

Mat som kunne blitt til smakfulle måltider og gitt. Er du glad i god mat og et godt tilbud - i tillegg til at du bryr deg om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg