torsdag 30. juni 2016

Muggsopp i kroppen

Et av disse (1-3-beta-d-glucan) kan virke på en del viktige funksjoner i kroppen vår. Selv om det kommer ørsmå mengder av disse muggsopp -produktene fra . Symptomer på sopp i kroppen er ofte ulike mage-tarmbesvær, sopp i underlivet, neglesopp eller andre deler av kroppen, kløe i . Helsesymptomer grunnet muggsopp og bakterier kan være: Unormal. Kroppen selv er en god indikator på om inneluften er som den skal.

Men det finnes hjelp å få. Det gjorde at i utgangspunktet ufarlig muggsopp kunne angripe kroppen hans. Via blodet kom den seg til et område i hodet hans, ved øyet. Helsefarer ved fuktskader, muggsopp , bakterier, midd og alger i innemiljøet.


De fleste av disse har nyttige oppgaver i kroppen og naturen generelt. Dersom symptomet hoste av ulik karakter er fremkalt av muggsopp , vil denne. Nedbrytningen av toksiner i kroppen er . Muggsopp kan gi alvorlige helseplager.

Hun har også mye sopp i kroppen. Nå har hun igjen fått nyrebekkenbetennelse og hun tåler ikke antibiotika. Sopp i mage- og tarmsystemet er den nye folkesykdommen.


Soppen gjør at organene og kroppen fungerer dårligere, og den gjør . Vi fant muggsopp på soverommet. Var alltid tett i nesa og slikt. Det ble renovert og da ble det bedre, nå har jeg flyttet og trenger ikke bruke . En britisk hobbygartner døde av en muggsopp som finnes overalt i Norge. Derfra kan den spre seg til andre deler av kroppen.


Allerede i Mosebøkene kan man lese at menneskene hadde problemer med sopp i hus. Regelen var at dersom det ble oppdaget sopp skulle . Fuktig inneklima disponerer for astma og allergi. En viktig årsak er at fuktig inneklima fremmer oppvekst av muggsopp. Muggdannelse i hjemmet kan være en mulig skadelig helserisiko.


Mugg er en type sopp som kan leve både innendørs og utendørs. Vanlige bygningsmaterialer . Kroppens immunforsvar kan reagere sjøl om bakteriene er døde.

Mugg voksende i bygninger kan gjøre folk syke, spesielt folk som er. Mucor er en aggressiv sopp som kan finnes i tepper, plantejord og sprekker i veggen. Candida består av mange forskjellige sopparter som finnes i kroppen vår.


Har vi fått muggsopp i kroppen ? Og hvordan behandles man da evt? Jeg støvsugde rommet og vasket .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg